in

Londra. Angajații de la metrou vor să intre în grevă săptămâna aceasta. VEZI ce linii vor fi afectate

Londra. Angajații de la metrou vor să intre în grevă săptămâna aceasta. VEZI ce linii vor fi afectate

Angajații de la metrou din Londra vor intra în grevă în această săptămână, iar dacă negocierile eșuează, o mișcare de protest va avea loc și în decembrie.

Astfel, arată Sky News, vineri, 27 noiembrie, ar putea exista perturbări serioase ale serviciilor de metrou în Londra, avertizează oficialii din transporturi.

Acțiunea este planificată ca răspuns la noile programe ale mecanicilor de metrou și ar putea perturba serviciile a cinci linii din Londra.

Cei care folosesc acest mijloc de transport s-ar putea confrunta cu perturbări severe din cauza grevei planificate a lucrătorilor din metroul londonez înainte de Crăciun.

Vești proaste pentru românii din Londra. Cresc tarifele la transportul public. Trenurile, metroul și autobuzele, mai scumpe de la 1 martie

Membrii Sindicatului Feroviar, Maritim și Transport (RMT) urmează să desfășoare o acțiune pe parcursul a două zile și opt nopți, în noiembrie și decembrie, într-o dispută cu privire la noile orare ale conducătorilor de tren.

Dacă grevele vor continua, vor fi perturbate grav serviciile de pe liniile Central, Jubilee, Northern, Piccadilly și Victoria vineri, 26 noiembrie și sâmbătă, 18 decembrie, a anunțat Transport for London.

Acțiunea ar putea reduce semnificativ serviciile pe linii menționate toată ziua.

De asemenea, serviciile din dimineața zilei de sâmbătă, 27 noiembrie și duminică, 19 decembrie, pot fi afectate.

Acțiunea RMT coincide cu reintroducerea serviciilor de metrou de noapte pe liniile Central și Victoria din 27 noiembrie și în weekendurile din luna decembrie.


…Londra. Angajații de la metrou vor să intre în grevă săptămâna aceasta. VEZI ce linii vor fi afectate…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Audi A7 furat din Marea Britanie, descoperit în trafic la Iași

Audi A7 furat din Marea Britanie, descoperit în trafic la Iași

iarnă ploioasă

Meteorologii anunță o iarnă ploioasă în Marea Britanie. Pericol de inundații