in

Trei blonde din UK au declarat război „ucigașilor de câini” din România

Trei vedete din Marea Britanie au format o brigadă de protecție a animalelor, denumită K9 Angels și vor să lupte pentru drepturile maidanezilor din România.

Supermodelul Victoria Eisermann, actriţă Anneka Svenska şi cântăreațaPola Pospieszalka au avut mai multe acţiuni, unele dintre ele şocante, prin care au atrasatenţia opiniei publice în legătură cu abuzurile împotriva animalelor.Victoria, fost model Victoria’s Secret şi concurentă la Big Brother s-a dezbrăcat în centrul Londrei şi a făcut baie în sânge.


Cele trei vedete au reacţionat atunci când au auzit că în România se pregăteşte un masacru al câinilor, ca urmare a morţii băieţelului de patru ani, sfâşiat de maidanezi în apropiere de Parcul Tei din Bucureşti.

Curtea Constituţională permite eutanasierea maidanezilor

Ce înţelege preşedintele României prin fraza: „Să dăm drumul la eutanasieri?” Este eutanasierea un fel de eufemism pentru crimă în toate formele ei? Ei bine, da, mă tem că asta înseamnă. Departe de sensul sintagmei vechilor greci, „moarte bună”, eutanasierea înseamnă în România să ucizi prin orice metode.

„Tiranul Băsescu” înjurat de protestatarii din fața Ambasadei de la Roma

Să arzi un câine de viu, să-l otrăveşti, să-i injectezi petrol în inimă sau pur şi simplu să-l baţi până la moarte, eutanaseirea înseamnă de fapt masacru la infinit”, se arăta într-un comunicat postat de cei trei „îngeri”pe site-ul organizaţiei.

Cu ajutorul unor colaboratori din România, ele au identificat un teren lângă Bucureşti, unde vor să construiască un adăpost cu o capacitate mare pentru maidanezii Capitalei. Adăpostul ar urma să aibă toate condiţiile, de la curent electric la încălzire şi, în plus, o curte şi un loc de joacă pentru „oaspeţi”. Pentru acest lucru, blondele au nevoie de 11.000 de lire, din care au strâns deja aproape o jumătate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

14 caravane ale nomazilor au ocupat parcarea unui spital. Romii spun că sunt în vacanță

Studenți pentru câștiguri financiare. „Au venit unii atrași de mirajul banilor nemunciți”