in

Un român bătut cu bestialitate în Anglia a murit după o săptămână de comă

Un român bătut cu bestialitate în Anglia a decedat chiar pe 1 decembrie. Băcioiu Stan, vrânceanul din Jitia care a suferit o lovitură puternică la cap pe 22 noiembrie, în urma unui scandal  pe strada Uxbridge din Burton-on-Trent, a murit la o săptămână si două zile de stat în comă în spitalul din Nottingham.

Potrivit  unei postări de pe Facebook a celor care i-ar fi ajutat, pe el și soția lui să ajungă în Anglia, Stan ar fi fost deconectat de la aparate. Românul a lăsat în urma lui doi băieți majori si o familie îndurerată.

Politia din Staffordshire a făcut un apel la cetățeni pentru a afla cât mai multe detalii despre atacul respectiv.

Polițiștii au primit un ape potrivit căruia un grup de bărbați se băteau la o adresă din strada Uxbridge, pe 22 noiembrie, la ora 21.30.

Serviciul de Ambulanță din West Midlands au ajuns la fața locului, iar un bărbat din 40 de ani a fost dus la spitalul Queen Nottingham, unde a rămas în stare critică.

Inspectorul detectiv Neil Poultney, a declarat: „Acesta a fost un atac grav care a lăsat un bărbat să se lupte pentru viața sa în spital și apelăm acum la public să prezinte orice informație care poate fi în măsură să ajute cu anchetă. Ne interesează în mod deosebit să aflăm date despre vehicule care sosesc sau părăsesc locul în jurul momentului incidentului.”


Bărbatul care a bătut cu bestialitate trei femei în timpul unei spargeri este ROMÂN

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atacatorul de la Podul Londrei, Usman Khan, fusese condamnat în 2012 pentru fapte legate de terorism

Zeci de mii de români nu vor avea dreptul de a rămâne în Regatul Unit după Brexit