Un român din Germania candidează pentru Parlamentul European: «Am plecat din cauza sistemului corupt»

Constantin Troncotă, 32 de ani, originar din județul Timiș, stabilit de circa trei ani în Germania la Ladenburg, în apropiere de Mannheim (landul Baden-Württemberg), își declară intenția de a candida ca independent la alegerile parlamentare din 2019.

În prezent este coordonator la o firmă de logistică din Germania, după ce a pornit de la poziția de șofer distribuitor. În România a fost agent de vânzări de succes, dar a plecat, din cauza corupției și a lipsei de perspective.

A muncit câțiva ani și în Grecia și consideră că are o viziune globală a problemelor românilor din diaspora, pentru a încerca să-i reprezinte în Europa. Este activist #Rezist și consideră corupția cea mai mare problemă a României.

Constantin Troncotă, de ce ați plecat din România?

«Când am venit în Germania, lucram în România ca agent vânzări. Am reuşit aici să îmi îmbunătăţesc cunoştinţele şi să trăiesc decent, fără grijă zilei de mâine. Am plecat din România din cauza sistemului corupt, a birocraţiei şi a lipsei de perspectivă. Am plecat din cauza lucrurilor anormale care se petrec în viaţa de zi cu zi. Nu am plecat din România neapărat din cauza stării financiare.»

Vreți să candidați independent la alegerile europarlamentare din 2019. Care sunt ideile care „vă mână în luptă”?

«Susţin ideea de luptă anticorupţie, infrastructura şi, cel mai important, Unirea României cu Republica Moldova. Să nu uităm că anul acesta am sărbătorit Centenarul, o sărbătoare falsă, pentru că România nu este România Mare.»


Cum vă veți face campanie? Cine va asigura fondurile de care veți avea nevoie?

«Campania, pentru început, o voi face pe reţelele de socializare, iar apoi, dacă cetăţenii de rând vor considera că voi fi un bun candidat care să-i reprezinte în Parlamentul European, sunt sigur că voi avea susţinere financiară din partea lor. Cei care vor să mă susțina o pot face pe pagina mea de facebook Troncota Constantinunde voi anunța când intru în posesia listelor de susținere pentru semnături și îi voi ține la curent cu activitatea mea.»

Continuarea în Ziarul Românesc Germania.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Creștere îngrijorătoare a tentativelor de trecere ilegală a Canalului Mânecii. Imigranții disperați își riscă viețile în bărci pneumatice pentru a pătrunde în Marea Britanie

VIDEO – Doi tineri bihoreni fac cunoscută colinda românească în Marea Britanie