in

VEZI VIDEO – Familie de tâlhari. Cum au atacat trei români o bătrână într-un autobuz din Cardiff

O familie de români a urmărit o bătrână de 75 de ani cu gândul să îi fure 1250 de lire sterline, bani pe care îi scosese pentru a-i cumpăra nepotului ei o chitară.

Potrivit Daily Mail, cei trei români se aflau în Marea Britanie de doar o lună când au încercat să jefuiască bătrâna într-un autobuz din Cardiff, Țara Galilor.

Gabriel Ștefănescu, de 38 de ani, împreună cu soția, Florentina Baeram, de 44 de ani și sora sa, Violeta Ștefănescu, au urmărit-o pe pensionară de la banca de unde retrăsese cele 1250 de lire sterline pentru a-i cumpăra un cadou nepotului său de ziua acestuia.Infractorii au fost filmați de camerele de supraveghere din autobuz în timp ce o atacau pe bătrână. Potrivit acuzării, femeia a fost văzută retrăgând banii de Violeta, sora lui Ștefănescu, cea care se afla din întâmplare în aceeași bancă. Aceasta și-a anunțat fratele care a urmărit victima. Apoi, lui Gabriel i s-a alăturat și soția sa, Florentina.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se observă cum bărbatul îl intimidează pe șofer, împingându-se în cabina acestuia și strigându-i să oprească pentru că trebuie să coboare, în timp ce soția sa căuta în geanta femeii.

În cele din urmă șoferul a oprit autobuzul, iar cei doi au coborât. Bătrâna și-a dat seama că îi lipsesc banii la câteva minute.

Cei trei hoți au fost depistați în scurt timp și ridicați de la locuința lor. Judecătorul a spus că bătrâna a suferit o traumă în urma incidentului.

Cei trei au primit câte 20 de luni de închisoare după ce și-au recunoscut fapta.

 


Românca poreclită „Regina Hoților”, spaima turiștilor englezi din Paris

România, „patria hoților”! Ce sfaturi de călătorie primesc suporterii West Ham United

Români jefuiți de niște „paraziți” britanici. Aveau nevoie de droguri

Jigniți din nou în DAILY MAIL. Editorialistul Richard Littlejohn: „Furtul și cerșitul, meserii tradiționale românești”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Au pus minaret la biserică

Alertă teroristă. MI5: Mii de extremiști islamici sunt gata să atace Marea Britanie