in

Warrington: Pensionar împins în râu de mai mulți adolescenți

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost împins într-un râu de mai mulți adolescenți care apoi au fugit râzând în timp ce bătrânul se chinuia să iasă din apă.

Pensionarul stătea duminică după-amiază pe malul râului Mersey, din Warrington.

În timpul căzăturii, el s-a lovit la cap și a rămas cu o tăietură la față. Din fericire, două femei au observat ce s-a întâmplat și i-au sărit în ajutor, trăgându-l înapoi pe uscat.

Poliția a anunțat că incidentul s-a întâmplat între orele 14:30 și 15:00 pe strada Wharf, lângă Riverside Retail Park, din oraș. Bărbatul a trebuit să meargă acasă ud, pentru a-și anunța care a raportat atacul la poliție.

Irlanda. Doi pensionari înșelați de un român cu 300.000 de euro. Le-a spus că are cancer și va muri fără tratament costisitor

Poliția caută martorii acestui incident, inclusiv pe cele două femei, care sunt invitați să se prezinte și să ajute la finalizarea anchetei.


„S-a întors acasă înghețat de frig și a suferit o tăietură la față din cauză că s-a lovit la cap în timp ce cădea în apă. Suntem hotărâți să îi găsim pe cei responsabili și îi îndemn pe cei care au informații sau cred că știu cine a făcut acest lucru să se prezinte”, a spus cel care conduce ancheta.

„Vreau, de asemenea, să fac apel la cele două femei care, din fericire, au sărit în ajutorul lui, pentru a ne contacta, deoarece ar putea avea informații care ar putea ajuta ancheta noastră”, a continuat acesta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Descoperire șocantă în Marea Britanie. Un laborator de droguri la scară industrială, găsit la o fermă

Român asemănat cu Jekyll și Hyde în Anglia. A fost achitat de două acuzații de viol