in

Copil român de un an împușcat pe stradă, în brațele mamei sale

Fetița a început să plângă la un moment dat, iar mama sa și-a dat seama că îi curge sânge din spate. S-a întâmplat marți, 17 iulie, pe Via Palmiro Togliatti.

O fetiță română de un an, Alina Nicolae Oțet, care locuiește cu familia în tabăra de nomazi de pe Via di Salone la Roma, a fost probabil rănită în spate de un pistol cu ​​aer comprimat.

Potrivit declarațiilor părinților săi făcute carabinierilor care au intervenit, copilul era în brațele mamei sale când a fost rănit, pe Via Palmiro Togliatti. A început să plângă și mama sa a observat că sângele îi fugea din spate.

Copila a fost dusă la spital Pertini, apoi transferată la Bambino Gesù, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a extrage un corp metalic mic, foarte similar cu o alică de plumb de la un pistol cu ​​aer comprimat. Cazul este investigat de carabinierii companiei Casilina și a secției Alessandrina. Mai mulți membri ai familiei au fost audiați și au confirma povestea mamei fetiței.Continuarea în Gazeta Românească

Român persecutat de statul britanic: „Xenofobie, rasism, nazism”. „Daca eram neamț, francez, italian nu mă tratau ca pe un gunoi”

Un nou stil de protest. Mașini înmatriculate în străinătate cu numere preferențiale M… PSD

Ce declară ieșeanul decorat de Regina Marii Britanii pentru curaj: „Am reacţionat aşa cum poate ar fi reacţionat oricare dintre noi”