in

Cum a ajuns o româncă din America să dețină o avere de peste un miliard de dolari. A emigrat în 1989 și a început de jos

Cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, femeia de afaceri născută în România Anastasia Soare ocupa locul 21 în topul Forbes 2019 al celor mai bogate antreprenoare din America, potrivit bzi.ro.

Este cea mai bogată româncă din lume și devansează în topul Forbes nume celebre, precum Kylie Jenner (locul 23), cu o avere de 1 miliard de dolari, cântăreţele Rihanna (locul 37), cu 600 de milioane de dolari, şi Madonna (locul 39), cu 570 de milioane de dolari, creatoarea de modă Vera Wang (locul 45), cu 460 de milioane de dolari, cântăreţele Celine Dion (locul 46), cu 450 de milioane de dolari, Beyonce (locul 51), cu 400 de milioane de dolari, şi jucătoarea de tenis Serena Williams, pe locul 80, cu 225 de milioane de dolari.

Un nou weekend însângerat în Londra. Patru persoane ucise, printre care o femeie însărcinată

În topul celor mai bogate antreprenoare din America în 2019, primele trei locuir sunt ocupate de Diane Hendricks (fondatoarea Hendricks Holding Company), în vârstă de 72 de ani, cu 7 miliarde de dolari, Meg Whitman (fost CEO eBay şi Hewlett-Packard), cu 3,8 miliarde de dolari, şi Marian Ilitch (co-fondator Little Caesars Pizza), cu 3,7 miliarde de dolari.

Anastasia Soare a emigrat în America, la Los Angeles, în anul 1989, acolo unde a început să lucreze într-un salon de frumusețe. Ulterior şi-a deschis propriul ei salon. În prezent, compania fondată de Anastasia Soare distibuie produse cosmetice în peste 3.000 de magazine.

Un nou val de medici români ajunge în Marea Britanie. Sute de doctori părăsesc România pentru salarii mai bune
Fost soldat britanic, atac asupra unui român: „Du-te înapoi în țara ta. Străini nenorociți!”

Jeremy Hunt: Brexit-ul va avea loc pe 31 octombrie. Cu sau fără acord