in

Londra. Mai mulți candidați la funcția de prim-ministru admit că s-au drogat. „Am folosit cocaina și am greșit”

Șase politicieni conservatori candidați la funcția de prim-ministru au admis în ultimele zile că au luat droguri în cursul vieții lor, printre care și cocaina.

Deși aceste mărturisiri în lanț au umplut paginile ziarelor britanice, nu au produs o prea mare senzație.

Niciunul dintre cei citați nu a s-a retras din cursă, iar nimeni nu le-a cerut să facă acest lucru. Mai mult decât atât, există cel puțin 37 de politicieni britanici care au confirmat că au fumat marijuana când erau tineri.

Primul care a vorbit despre relația sa cu drogurile a fost Michael Gove, de 51 de ani, considerat cel mai puternic rival al lui Boris Johnson.Acesta povestește despre petrecerile sale cu cocaină:

Este adevărat, am folosit cocaina în diferite ocazii și am greșit. Dar asta a fost acum 20 de ani, când eram ziarist”, a declarat Gove.

Manchester, a înghițit o pungă cu cocaină și a murit, spera să recupereze drogurile odată ajunsă în Dubai

Boris Johnson, la rândul lui, povestește că în timpul facultății cineva i-a strecurat o pulbere albă: „în momentul în care am tras pe nas, am strănutat și nu mi-am putut da seama ce era. Poate era zahăr glazurat”.

Andrea Leadsom, 56 de ani, spune că a fumat iarbă în timpul facultății, iar Dominic Raab, fost ministru pentru Brexit, a declarat că a fumat și el, când era student, aceasta fiind „o chestiune trecătoare”.

Fostul ministru de Externe, Jeremy Hunt, spune că a gustat „Lassi” cu canabis când era tânăr, în India. Lassi este o băutură răcoritoare pe bază de iaurt, căreia i se pot adăuga dulciuri, salate sau droguri. El a mai spus că aprecia prăjiturile cu canabis, la fel ca și fostul ministru de finanțe Sir Norman Lamont.

Fiul scriitorului Andrei Pleșu, aprovizionat cu droguri de un cetățean britanic

Teroriștii iranieni stocau material exploziv pentru bombe la periferia Londrei

AVERTISMENT! Cod portocaliu de inundații în Londra. Ploile pot face prăpăd în unele zone