in

Tragedie în Anglia! Copil de numai 6 ani, mort din cauza meningitei. Medicii au crezut că se preface și l-au trimis acasă

Un băiețel de numai 6 ani s-a stins sub privirile mamei sale, din cauza meningitei, după ce medicii de  la spital au spus că se preface. Doi medici și doi paramedici au exclus temerile mamei copilului și l-au trimis acasă, înainte ca starea sa să devină fatală.

Cei doi medici și doi paramedici aflați de gardă în momentul în care băiatul, pe nume Oliver, a fost adus la spital, au considerat că acesta nu are mai mult decât un „virus normal la copii” și că se preface pentru a nu merge probabil la școală.

Mama băiatului, Georgie Hall, în vârstă de 38 de ani, susține că paramedicul Graham Scott l-a acuzat pe fiul său, Oliver, că se preface și a întrebat-o dacă a căutat simptomele pe Google.

În timp ce băiatul era văzut de medici, Scott a declarat că a petrecut o mare parte din timp încercând să o calmeze pe „mama mult prea anxioasă”.Medicii români din Marea Britanie se întorc acasă: „Simțeam că mă plafonez în țara aceea”

Medicii au spus că băiatul este în siguranță și l-au trimis acasă, spunând că are un “virus normal la copii”. Dar starea sa s-a deteriorat și, în mai puțin de 12 ore, a murit de meningită.

Georgie, profesoară de școală primară, a adăugat faptul că medicii nu au luat în seamă erupțiile cutanate și că încercau să o întrerupă spunându-i că fiul ei e bine.

M-au asigurat că era destul de bine să se întoarcă acasă. Au respins diagnosticul de meningită. Mi s-a spus că totul e bine și mi s-a spus să am încredere în profesioniști”, a povestit mama îndurerată.

Tatăl lui Oliver a declarat că și-a dat seama că ceva este în neregulă din cauză că fiul său „era bolnav într-un fel în care n-a mai fost vreodată”.

Amândoi am bănuit meningita. Ne-au făcut să ne simțim ca și când habar nu avem despre ce vorbim”, a adăugat tatăl.

În timpul procesului din Ipswich, Suffolk, cuplul s-a așezat având în mâini o fotografie înrămată cu Oliver și tigru de pluș, preferata băiatului. Georgie a povestit că băiatul avea dureri de cap și maxilar în seara de dinaintea tragediei, iar a doua zi dimineață prezenta dureri groaznice de stomac și avea febră. Nu a putut să găsească un loc liber la analize de urgență, fiind programări făcute până spre după amiază.

Când au ajuns în fața medicilor, copilul avea o erupție cutanată și respira cu greu. Cu toate acestea a fost trimis acasă. La câteva ore distanță, băiatul a fost dus de urgență la spital, unde a intrat în stop cardiac și a murit la ora 2 dimineața.

Românii, nemulțumiți de medicii din Marea Britanie: «M-au chinuit prin spitale»…«Sunt înapoiați…»

DEZASTRU! Spitalele românești, în criză. Zeci de mii de medici și asistente au părăsit România

A avut erecție timp de nouă zile după un accident de motocicletă

Anglia, copil de 14 ani, și-a văzut mama ÎMPUȘCATĂ MORTAL de tatăl ei vitreg: ”În ochii lui se citea că voia să comită o crimă”