in

Ai documentele de identitate expirate? Consulatul României îți va elibera un Titlu de Călătorie valabil pentru a aplica pentru Settled Status

Românii din Marea Britanie își pot reglementa statutul de rezident pe baza unui Titlu de călătorie dacă au documentele de identitate expirate.

Astfel, pentru a veni în sprijinul cetățenilor români care se află în imposibilitatea obținerii unui document de identitate valabil pentru a aplica pentru statutul de rezident EU Settlement Scheme / EUSS, începând cu 17 mai 2021, Secția Consulară Londra va deschide Biroul de Eliberare Titluri de Călătorie la sediul din 3 Glendhorne Road, Glen House, Hammersmith, Londra, W6 0NG (etajul 1-intrarea laterala prin Hammersmith Grove).

Ulterior obținerii Titlului de călătorie, aveți posibilitatea de a aplica pentru EUSS pe baza Titlului de Călătorie prin intermediul unui formular fizic care poate fi solicitat de la Centrul de Sprijin si Contact (EU Settlement Resolution Center) la telefonul 0300 123 7379.

Eliberarea titlului de călătorie necesar aplicației pentru EU Settlement Scheme se va face fără documente justificative referitoare la deplasarea pe teritoriul României.

Titlurile de Călătorie se vor elibera, fără programare prealabilă și gratuit, în aceeași zi la aceeași adresă.

Secția Consulara a Ambasadei României la Londra

În cadrul noului sediu se vor elibera Titluri de Călătorie și pentru cetățeni români majori sau minori care nu posedă document de călătorie valabil să se întoarcă în România, cu necesitatea prezentării documentelor justificative privind plecarea (bilet avion, rezervare ferry, Eurotunel etc).

Programul de lucru cu publicul:

Luni – Vineri – orele 09.00 – 15.30:

  • depunere actelor: 09.00 – 13.30
  • eliberare Titlu Călătorie: 13.30 – 15.30

Sediul din Hammersmith va funcționa temporar, doar până la data de 30 iunie 2021. De asemenea, Secția Consulară a Ambasadei României subliniază faptul că, la această locație, nu se vor elibera alte acte consulare!

Informații cu privire la documentele necesare pentru Titlul de călătorieaici.

Informații esențiale Brexitaici.

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.7]

Animalele din Marea Britanie devin „ființe cu drepturi”. Se interzice vânătoare de trofee

Legile imigrației nu iartă pe nimeni. Cetățeni români duși în centre de detenție din cauză că nu aveau vize de muncă în Marea Britanie