in

Celebrul Zucchero cântă în România în toamnă, la Cluj şi Bucureşti

Încă din anul 1970, Zucchero a intrat în atenţia publicului larg prin hituri pe care este imposibil să nu le fi ascultat vreodată: “Baila Morena”, “Senza una donna”, “Il volo”, “Diamante” etc.

În urmă cu două luni, artistul italian a lansat noul lui album “Black Cat”, pe care urmează să-l promoveze în această toamnă în cadrul unui turneu, prin 30 de oraşe mari din Europa, plus alte 10 concerte doar la Verona. În ultima parte a turneului european, Zucchero ajunge şi în România, la Sala Polivalentă din Cluj – pe 12 noiembrie şi la Sala Palatului din Bucureşti – pe 14 noiembrie 2016.

Zucchero, pe numele lui real Adelmo Fornaciari, a reuşit de-a lungul carierei de peste 4 decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

Biletele au preţuri între 78 şi 348 lei şi vor putea fi cumpărate online de la toate marile agenţii de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Sălii Palatului şi prin www.dieselevents.ro.CITITI MAI MULT:

Pianista Daria Tudor va susţine un recital în Trafalgar Square

Veşti bune pentru copii şi părinţi! Gaşca Zurli revine la toamnă în UK

Mariza, regina muzicii fado, cântă în toamnă la Bucureşti

Un nou post de radio pentru românii din Marea Britanie. Lansarea, în curând!

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Jale mare în UK! Romii din Țăndărei nu vor să plece acasă după Brexit

A patra oară cu noroc? Bibliotecarul Avram Iancu încearcă încă o dată să treacă înot Canalul Mânecii