in

Clinică medicală pentru românii din Londra

Clinica medicală “Doctors 4 You”, din Londra, oferă servicii medicale de înaltă calitate, cu profesionalism garantat si echipamente moderne.

 

Clinica are personal care vorbește și limba omână. Medicii noștri sunt calificați și lucrează într-un  cadru etic și moral puternic, alături de standardele de bună practică medicală și folosind metode moderne de diagnostic și tratament.

Misiunea clinicii ” Doctors 4 You ” este de a oferi oricărui pacient care are nevoie acces modern la îngrijire medicală, la tratament în timp util și de calitate, protejând în același timp demnitatea și respectul pentru cerințele lor individuale.

Principiile după care funcționează clinica noastră sunt:  ​​servicii medicale de calitate, fără compromisuri; acordarea de atenție fiecărui pacient în parte; respectarea drepturilor pacientului, indiferent de rasă, statutul lor social sau religie. Toți pacienții noștri primesc atenție, îngrijire și asistență pentru problemele lor de sănătate.Avem doctori specializați în ginecologie, pediatrie, fizioterapie, diagnosticare, dar și medici generaliști (medici de familie).

De asemenea, putem efectua analize de laborator, dar și analize pe loc (cum ar fi cele de urină).

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați:

445 Lordship Lane
London
N22 5DJ
Telephone: 020 3240 1028
Telephone: 07425963907

[email protected]
www.doctors4you.co

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 3.8]

Doi tineri artiști români au susținut recitaluri la Crystals of London

Seara Costumului Popular, la a treia ediție. Mirela Maxim: „Foarte mulți au costum popular, dar nu toți au curajul să îl îmbrace”