in

Întâlnire cu scriitorii Corina Ozon și Paul Gabor la Londra

Sâmbătă, 29 Septembrie, între orele 17-20, scriitorii Corina Ozon şi Paul Gabor vor fi in dialog cu dumneavoastră.

Corina Ozon vă va oferi noua ei carte, Codul lui Zoran, iar Paul Gabor, cartea sa de debut, Negustorul de pipe.

Întâlnirea, organizată de Autograph Romania, are loc în sala de confetinţe a Centrului St. Mary Abbots, Str. Vicarage Gate, London, W8 4HN.
Locaţia este uşor accesibilă cu mijloacele de transport public (staţiile de metrou High Street Kensington sau Nothing Hill Gate. Autobuze: 27, 28, 52, 70, 328,452, staţia Kensington Church Street).

La întâlnirea scriitorilor Corina Ozon şi Paul Gabor vom avea alături pe Anda Vahnovan, blogger şi Cristian Gabriel Groman, poet – prieteni dragi, care ne vor împărtăşi impresiile lor despre scriitorii invitaţi.

Moderatorul evenimentului este Floria Teleman.Codul lui Zoran şi Negustorul de pipe au fost editate anul acesta de Editura Herg Benet.

Autograph Romania vă propune o întâlnire interactivă cu doi scriitori care au în comun nu doar Editura Herg Benet, dar şi trecut asemănător: jurnalişti într-o vreme când vocaţia încă se împletea cu performanţa, amândoi au preferat să se îndrepte spre alte activităţi, decât să accepte compromisul profesional.

Amândoi s-au dedicat apoi scrisului pe blog, fiecare păstrând astfel legătura cu ce au lăsat .
Bloggeri de succes, şi unul şi celălalt, au ajuns scriitori de succes.
Corina Ozon, scriitor la a opta carte publicată.
Paul Gabor, la prima lui carte.

Biografia artistică a Corinei Ozon o aducem în atenţia cititorilor pentru a doua oară, Corina debutând la Londra în 2016, la invitaţia grupului Romanians Love Books.
Corina Ozon revine la Londra pentru a aduce cea de-a opta sa carte, într-un cadru
deosebit si interactiv.

Romanul “Codul lui Zoran”, aparut în luna aprilie, lansat în mai în America și Canada, primit cu succes și de publicul românesc la Targul Bookfest, se va întâlni cu cititorii români de pe Tamisa, la invitaţia noastră.
Cartea s-a bucurat de recenzii foarte bune, deși este scrisă într-un stil diferit de celelalte cărți ale Corinei Ozon, autoarea bestseller-urilor: Seria “Amantii”, “Pana cand ma voi vindeca de tine”, “Tentatii” si “Despre iubire, cu instructiuni de folosire”.

Corina Ozon este timișoreancă, în prezent locuieste în București, lucrează în PR&Comunicare la o companie națională, și are o fiică studentă. A avut turnee în țară și întâlniri cu românii din diaspora (Londra, Madrid, Torino,Roma, Detroit, Chicago, Toronto, Montreal).

Din 2017 are atestat de Consilier de Dezvoltare Personală și a fost nominalizată în Top 100 Femei de success, de revista Capital. La Montreal a primit o distincție, cu ocazia Centenarului, pentru promovarea și păstrarea limbii și culturii roâne. Administreaza blogurile corinaozon și după35 care oferă conținut emisiunii “Totul pentru dragoste” și Agenției de Presă Diaspora Azi. În 2010 a absolvit un program MBA la INDE-CNAM Paris.

Paul Gabor s-a născut in 1973, la Galaţi.
A lucrat în radio şi presa scrisă, iar din anul 2000 locuieşte în Spania-Căpșunistan.
«„Căpșunistanul” este un termen pe care eu îl folosesc cu drag. Am botezat astfel Spania pentru că o consider, într-un fel, un loc în care ne-am adunat. În care soarta ne-a adunat. Putea fi Kazahstan, Afganistan… Dar am ales fructul-etalon și i-am dat un alt nume țării în care locuiesc acum. Observ că a fost adoptat și pe internet și e folosit în conversații. Unii folosesc cuvântul pentru a denumi poziționarea geografică a românilor de pretutindeni. „Din Căpșunistan pentru acasă” ar putea fi o formulă de adresare a radiourilor din diasporă.» marturiseşte Paul în interviul acordat Agentiei de presă Diaspora Azi, in aprilie 2018.

Om de radio și presă scrisă, colaborează cu presa de acasă, când este solicitat.

” Încerc să-mi păstrez cumpătul și luciditatea în ceea ce scriu, chiar dacă tonul meu este considerat de multe ori acid și nu foarte comod.” spune Paul, în acelaşi interviu.

Cartea sa de debut, Negustorul de pipe a apărut in Colecţia Radical din 5, a Editurii Herg Benet, in 2018.
Negustorul de pipe este proză scurtă, percutează prin mișcare de la un paragraf la celălalt și nu te lasă indiferent. Pentru simplul fapt că este destinat unui public ce a renunțat de multă vreme să fie inert. Este un public dinamic, inteligent, pretențios și avid de schimbări de ritm. Și trebuie să i se dea un produs pe măsură.”

Cărţile “Codul lui Zoran ” şi “Negustorul de pipe ” vor putea fi achiziţionate în timpul evenimentului.
Sesiunea de autografe si socializare va avea loc intr-o atmosferă relaxată şi interactivă, veţi putea face fotografii şi vi se va oferi un pahar de Prosecco.

Intrarea este liberă.

Ana Podaru, poezia ca scut împotriva răului: «Scriam de pe patul de spital, a fost ca un medicament»

„La Londra viața-i frumoasă”, melodia cu care artistul Marian Stan ridică sălile în picioare. «Dar radiourile românești nu o difuzează»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cetățenii europeni părăsesc Marea Britanie. Românii mai rămân

Britanic șocat de ce a găsit pe autostradă în România: „În ce an suntem? 2018?”