in

Nu se mai intră cu buletinul în Marea Britanie de luna viitoare

Nu se mai intră cu buletinul în Marea Britanie. De luna viitoare, pasagerii care călătoresc în Marea Britanie trebuie să prezinte pașaportul la controlul de la frontieră.

Pasagerii ce călătoresc în Regatul Unit trebuie să prezinte un pașaport, începând cu luna octombrie, a anunțat, joi, compania aeriană Wizz Air.

„Până în 2025, singurii pasageri exceptați de la regulă sunt cetățenii UE care au permis de reședință temporară sau statutul de rezident permanent în Marea Britanie”, se menționează în comunicat.

Cât timp mai putem intra cu buletinul în Marea Britanie: începe numărătoarea inversă

Totodată, pasagerii care prezintă o carte de identitate la intrarea în țară vor fi refuzați la graniță și vor fi considerați “pasageri inadmisibili” (INAD – pasageri cărora le este interzisă intrarea). Astfel, Wizz Air nu va accepta la bordul avioanelor sale pasageri care vor să intre în Regatul Unit cu o carte de identitate.

Compania aeriană își sfătuiește pasagerii să pregătească pașapoarte valide în cursul acestei luni. De asemenea, Wizz Air încurajează pasagerii să verifice constant sursele oficiale pentru a găsi informații suplimentare și pentru a confirma îndeplinirea tuturor condițiilor de călătorie sau schimbările de ultim moment.


Nu se mai intră cu buletinul în Marea Britanie de luna viitoare…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

împușcat în cap

Tânăr de 20 de ani, împușcat de două ori în cap, în fața stației Upton Park. A murit la spital

șoferii și instalatorii

Criza locurilor de muncă în Marea Britanie. Șoferii și instalatorii au ajuns să câștige mai bine decât avocații și arhitecții