in

Poți avea propria ta afacere cu franciza Fantastic Services. Subvenții de până la 5.000 de lire sterline

Poți avea propria ta afacere cu franciza Fantastic Services. Subvenții de până la 5.000 de lire sterline

Cea mai importantă franciză de servicii la domiciliu din Marea Britanie a lansat o subvenție pentru finanțarea a 150 de întreprinderi mici și sprijinirea economiei londoneze post-pandemie.

Pe măsură ce pandemia de COVID-19 a schimbat peisajul afacerilor în mai multe domenii, cererea pentru întreținerea proprietăților a crescut.

Cea mai mare franciză de servicii din Marea Britanie promite să sprijine persoanelor afectate în timpul pandemiei, prin oferirea unei subvenții care acoperă majoritatea cheltuielilor pentru deschiderea unei afaceri de servicii la domiciliu în Londra și alte zone.

După o expansiune extraordinară, cu peste 20 de zone noi lansate în întreaga țară în ultimul an, franciza specializată în curățenie, grădinărit, controlul dăunătorilor, mutări și alte servicii imobiliare a lansat inițiativa cu sloganul “For those who CAN’T, we give a GRANT!” („Acordăm o SUBVENȚIE celor care nu pot!”).

Franciză Fantastic Services

„Programul nostru de granturi este conceput pentru a-i ajuta pe cei care și-au pierdut slujbele, lucrătorii independenți, comercianții, precum și întreprinderile mici din industria serviciilor care au avut un impact negativ, fiind afectate de pandemie. Subvenția acoperă majoritatea cheltuielilor pentru începerea unei afaceri în franciză cu Fantastic Services ”

a declarat Anton Skarlatov, co-fondator și CEO Fantastic Services.

Franciză Fantastic Services

„De la începutul pandemiei, am căutat modalități de a înapoia comunității, oferind servicii gratuite celor din NHS și lucrătorilor din prima linie. Cu noul program de granturi, suntem capabili să oferim o alternativă viabilă la angajare prin franciză și să ajutăm pe oricine vrea să își reia cariera sau afacerea într-un sector cu cerere ridicată”

a adăugat Rune Sovndahl, co-fondator și președinte al Consiliului de Administrație.

De ce aveți nevoie pentru a beneficia de subvenția maximă de 5.000 de lire sterline

Programul este potrivit pentru comercianți sau tehnicieni cu experiență în sectorul serviciilor sau persoane care doresc să schimbe domeniul și își pot aduce abilitățile în de serviciul clienților.

Există câteva cerințe de bază pe care trebuie să le îndepliniți pentru a obține integral grantul*:

  • Documente – Eligibilitatea de a lucra în Marea Britanie și cazier.
  • Competențe – Cunoștințe de limba engleză. Experiența și angajamentul în serviciul clienții fiind prioritare.
  • Abilități – Cunoașterea modului de utilizare a unui computer și a unui smartphone, astfel încât să puteți urmări programul dvs.
  • Permis de conducere – Cel puțin un membru al echipei ar trebui să aibă permis de conducere.

* Rețineți că suma poate varia, în funcție de serviciile pe care alegeți să le furnizați și profilul dumneavoastră.

Franciză Fantastic Services

Ce înseamnă să deții o franciză Fantastic Services

Franciza de lucru vă permite să lucrați la fața locului împreună cu echipa dumneavoastră sau să gestionați mai multe echipe locale din Londra și alte zone. Este perfectă pentru furnizorii de servicii locali sau comercianții care desfășoară activități independente care oferă unul sau o selecție de servicii.

Pe baza experienței dumneavoastră, vi se va oferi o pregătire suplimentară pentru a efectua servicii de înaltă calitate, în conformitate cu standardele mărcii. Fantastic Services vă oferă un flux constant de clienți și un call centre deschis 24 din 24. De asemenea, veți primi asistență în ceea ce privește echipamentele, vehiculele, gestionarea și recrutarea membrilor echipei, marketing, tehnologie, soluții (aplicații și sistem CRM) și multe altele.

Cum puteți solicita subvenția

Pentru mai multe informații și pentru a aplica pentru subvenție, intrați pe https://fantasticfranchise.com/fantastic-grant și completați formularul de cerere.

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Londra: Comercianții care vând cuțite minorilor, anchetați și urmăriți penal

Violențe la Londra în timpul unei manifestații pro-Palestina. A participat și fostul lider laburist Jeremy Corbyn