in

12 adolescenți israelieni, acuzați că au violat în grup o britanică de 19 ani

Doisprezece adolescenți israelieni au apărut în fața instanței, în Cipru, acuzați că au violat o britanică de 19 ani, în Ayia Napa, în timp ce filmau cu telefoanele „atacul“.

Grupul, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, ar fi atacat femeia în jurul orei 0:30, miercuri, la un hotel, unde erau cazați în stațiunea Ayia Napa.

Tânăra a declarat ca grupul a dus-o într-o cameră de hotel și au violat-o în timp ce râdeau și o filmau cu telefoanele mobile.


Ca urmare a răspândirii veștii, au izbucnit altercații violente între turiștii britanici și israelieni, potrivit media din Israel citată de Daily Mail.

Tânăra a mai spus că era la o petrecere cu un bărbat pe care îl întâlnise cu trei zile în urmă și cu care se culcase de mai multe ori.

În timp ce se întorceau în cameră, ceilalți 11 au lansat atacul, a spus ea în plângerea depusă la poliție.

Ședința de judecată a avut loc în spatele ușilor închise, deoarece unii dintre cei implicați sunt minori, fiind recoltate, totodată, și probe ADN.

Un judecător a decis că cei 12 să fie reținuți în custodie timp de opt zile, mai scrie publicația britanică.

Rapoartele din presa cipriotă sugerează că poliția nu are încă dovezi suficiente pentru a-i implica pe toți cei 12 bărbați.

Trei dintre cei în stare de arest au admis că au făcut sex cu femeia, dar toți spun că a existat „acord și dragoste“.

Ceilalți nouă neagă orice legătură cu atacul, potrivit unui post de televiziune din Israel citat de Daily Mail.

Hotelul găzduiește adesea tineri israelieni, în această perioadă a anului, când aceștia merg în vacanță înainte de începerea serviciului militar obligatoriu.

Boris Johnson anunță ieșirea fără acord din UE și prăbușește lira sterlină

Nu contează ce au votat românii la referendum: graţierea şi aministierea faptelor de corupţie nu vor fi interzise