in

Dublin. Un român și-a dat foc la mașină pe plajă și a filmat totul
Un român din Dublin cunoscut pentru videoclipurile șocante pe care le postează pe Internet a făcut o nouă ispravă.

Și-a dus autoturismul pe o plajă din Irlanda și i-a dat foc, filmând și comentând ceea ce se întâmpla.Cel care își spune Strugurel Lingurar s-a mai filmat de curând în timp ce conducea și consuma o băutură despre care el spunea că este gin. Într-o altă filmare, acesta apare tot la volanul mașinii sale în timp ce gonea cu 200 km/h, pe autostradă, cu o sticlă de bere în mână.

Potrivit The Mirrror, Lingurar a postat pe Facebook videoclipul în care își incendiază mașina însă se pare că acesta a fost scos mai târziu.

Postarea în care dă foc unui Mercedes din anul 2007 a avut peste 40.000 de distribuiri în mediul online.

Ultimul videoclip durează 33 de minute. La început, Strugurel Lingurar apare cu o sticlă de vin în mână, povestind ceea ce urmează să facă. Apoi, pare că aruncă o substanță inflamabilă pe autovehicul și atașează o funie în spatele mașinii.

După care, aprinde funia, îmbibată într-o substanță inflamabilă, iar flăcările par să cuprindă în curând toată mașina.

Pe Facebook, românul a primit o groază de critici, mulți dintre comentatori fiind sceptici cu privire la faptul că acesta chiar și-a incendiat propria mașină.

Mulți i-au spus că mai bine dona mașina sau o vindea, în loc să o ardă.

Videoclipul a devenit curând viral în România. Lingurar a mai avut probleme anterioare cu poliția irlandeză, iar odată a transmis live cum oamenii legii îi căutau mașina.

Româncă traficată în Regatul Unit și obligată să se prostitueze timp de 10 ANI

Zi decisivă pentru Brexit. Premierul Theresa May amenință că va bloca ieșirea din UE în cazul unui eșec în parlament