in

Avertisment dur din partea primarului Londrei: „Mulți oameni vor muri dacă nu vor rămâne în case”

Un avertisment foarte dur vine din partea primarului Londrei, Sadiq Khan, care le cere locuitorilor capitalei britanice să rămână în case și să evite socializarea.

În același timp, primarul a lansat un atac virulent la adresa Guvernului Boris Johnson, din cauză că nu este invitat să participe la ședințele Cobra în care se discută strategia de luptă împotriva coronavirusului.

Avertismentul categoric al primarului Londrei, „Mulți vor muri, dacă nu veți rămâne în case”, vine după ce mulți londonezi au mers în weekend în parcuri, în condițiile în care de vineri noaptea pub-urile și restaurantele au fost închise.

Londra este orașul din Marea Britanie cel mai afectat de coronavirus, iar Khan afirmă că a făcut lobby pe lângă guvernul lui Boris Johnson pentru a putea fi implementate măsuri mai stricte în întreaga capitală. În Londra s-au înregistrat până acum 51 de decese din cauza coronavirusului și 1.221 de cazuri confirmate de infectare.

Boris Johnson amenință că va închide PARCURILE și locurile publice din UK și va limita libertatea de circulație a persoanelor

„Viața s-a schimbat și de acum încolo, pentru o perioadă, va trebui să facem lucrurile diferit. Interacțiunea socială va răspândi virusul. Faceți cumpărături pentru vecini în vârstă şi cumpărați doar ceea ce aveți nevoie”, a mai spus Sadiq Khan.

În cadrul emisiunii Andrew Marr Show, primarul și-a exprimat și o mare nemulţumire. „Frustrarea mea față de guvernul Johnson este că abia lunea trecută mi-au permis să particip la ședințele Cobra”. Lucrurile stau din ce în ce mai rău la Londra. Dacă nu păstrăm distanța socială oamenii vor muri. Lucrez de acasă și alții ar trebui să facă la fel”, a mai spus primarul.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Fetiță de 7 ani, ucisă într-un parc din Anglia. O femeie a scos un cuțit și a înjunghiat-o sub ochii îngroziți ai familiei

Infecţii coronavirus

Coronavirus în România: 433 de persoane infectate şi trei decese