in

Criza coronavirus: Wizz Air renunță la 1.000 de posturi. Piloții și echipajele de cabină, salarii reduse cu 14%

Compania Wizz Air a anunțat că va concedia aproximativ 1.000 de persoane, iar piloții și echipajele de cabină vor primi salarii reduse cu 14% pe perioada restricțiilor din cauza coronavirusului.

Compania aeriană cu buget redus, care operează în principal în Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că salariile piloților, ale echipajelor de cabină și ale personalului din birouri vor fi reduse în medie cu 14%.

Directorul executiv, membrii consiliului și personalul superior vor suferi, de asemenea, o reducere a salariilor cu 22%, în încercarea de a supraviețui problemelor cauzate de coronavirus.

Restricțiile din Marea Britanie continuă până pe 7 mai. 84% dintre britanici au probleme financiare

Wizz Air a anunțat că decizia s-a luat deoarece acum compania operează la 3% din capacitatea sa.

Compania a anunțat, de asemenea, că va returna aeronavele mai vechi, închiriate, în efortul de a reduce costurile pe fondul crizei globale.

Wizz Air a suspendat rutele dintre România și Marea Britanie, Elveția și Olanda începând cu 5 aprilie până pe 18 aprilie.


De asemenea rămân suspendate până pe 30 aprilie cursele către Belgia, Austria, Spania, Franța și Germania.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cheltenham: „Covidiot” de 24 de ani, la pușcărie după ce a scuipat un ofițer de poliție în duminica Paștelui

Marea Britanie: Asistent medical pensionar reîntors la lucru moare din cauza COVID-19. Familia face dezvăluiri: „A primit o mască de hârtie, mănuși de plastic și un șorț”