in

Boris Johnson se comportă „ca un șef mafiot”. Acuzații de șantaj și intimidare în Parlamentul britanic

Boris Johnson se comportă „ca un șef mafiot”. Acuzații de șantaj și intimidare în Parlamentul britanic

Un vechi membru al Partidului Conservator acuză guvernul de „șantaj” și îl compară pe Boris Johnson cu un șef mafiot, cerând intervenția poliției.

William Wragg, președintele Comitetului pentru administrația publică, a declarat că colegi de-ai săi conservatori au fost supuși intimidării în parlament, din cauza opoziției lor față de prim-ministru.

Johnson este acuzat, de asemenea, că „s-a comportat ca un șef al mafiei”, în lupta cu opozanții din propriul partid, scrie The Mirror.

„Nu am văzut nicio dovadă care să susțină niciuna dintre aceste acuzații. Pe ce mă concentrez este ceea ce facem pentru a face față priorității numărul unu a poporului britanic, care este Covid”, a declarat premierul cu privire la acuzațiile ce i se aduc.

Cel puțin șase parlamentari conservatori au confirmat că au trimis scrisori de cenzură, inclusiv Wragg.

Boris Johnson, presat să demisioneze de proprii parlamentari. Cine ar putea fi următorul prim ministru

Într-o declarație în Parlament, deputatul Wragg a spus că rebelii conservatori au fost amenințați că nu vor mai primi bani pentru proiecte în circumscripțiile lor.


„În ultimele zile, un număr de membri ai Parlamentului s-au confruntat cu presiuni și intimidări din partea membrilor guvernului din cauza dorinței lor declarate sau asumate de a avea un vot de încredere în conducerea partidului”, a spus acesta.

„Intimidarea unui membru al Parlamentului este o chestiune serioasă. Mai mult decât atât, rapoartele despre care sunt la curent ar părea să constituie un șantaj”, a continuat Wragg.

„Ca atare, sfatul meu general pentru colegi ar fi să raporteze aceste probleme Președintelui Camerei Comunelor și Comisarului Poliției Metropolitane”, a mai spus parlamentarul.

Liderul adjunct al laburiștilor, Angela Rayner, a declarat: „Acestea sunt acuzații grave și șocante de hărțuire, șantaj și folosire abuzivă a banilor publici și trebuie investigate amănunțit”.


///Boris Johnson se comportă „ca un șef mafiot”. Acuzații de șantaj și intimidare în Parlamentul britanic///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primark deschide primul magazin din România. Îmbrăcăminte, cometice și articole pentru casă, la prețuri convenabile

Primark deschide primul magazin din România. Îmbrăcăminte, cosmetice și articole pentru casă, la prețuri convenabile

Marea Britanie trimite 2.000 de arme antitanc în Ucraina

Marea Britanie trimite 2.000 de arme antitanc în Ucraina