in

Britanicii vor renunța la sistemul metric și vor reveni la cel imperial (livre și uncii)

Magazinele din Marea Britanie vor afișa în curând prețurile pentru livre și uncii (sistemul imperial) în loc de kilograme și grame, după ce guvernul s-a angajat să revizuiască interdicția de marcare a produselor în unități imperiale, ca parte a modificărilor post-Brexit ale legislației UE.

Ministrul Brexit, Lord Frost, a stabilit planuri pentru a renunța la normele UE care nu se mai potrivesc Regatului Unit, după ieșirea țării din blocul european, anul trecut.

Guvernul intenționează să revizuiască conținutul legislației UE, care a fost păstrat în legislația britanică pentru continuitate, după perioada de tranziție încheiată în decembrie 2020.

Un document intitulat „Oportunități Brexit: reforme de reglementare” include planuri care să permită imprimarea ștampilei coroanei pe paharele de sticlă și revizuirea interdicției UE privind marcajele și vânzările în livre și uncii, arată The Independent.

BREXIT: Peste 40% dintre companiile britanice au rămas fără lucrători și nu reușesc să angajeze

Boris Johnson a spus că va readuce unitățile imperiale înapoi în magazine, ca parte a discursului său către alegătorii la alegerile generale din 2019, promițând „o eră de generozitate și toleranță față de măsurătorile tradiționale”.

Lord Frost susține că economia Marii Britanii „prosperă enorm” în conformitate cu aranjamentele puse în aplicare de guvern.


Lord Frost: „Suntem o țară cu standarde ridicate”

El a adăugat că scopul reformelor a fost „îmbunătățirea productivității Regatului Unit prin punerea în aplicare a unor reglementări adaptate condițiilor noastre”.

Alte planuri propuse de guvern includ permisiunea acționarilor de a utiliza certificate digitale în loc de hârtie și modificarea reglementărilor care reglementează studiile clinice și dispozitivele medicale.

„Suntem o țară cu standarde ridicate. Asta nu înseamnă că nu intenționăm să le schimbăm. Lumea merge mai departe ”, a insistat lordul Frost.

„Standardele ridicate trebuie să reflecte contextul în care operăm. Sunt sigur că vor exista schimbări, dar nu cred că aceste schimbări vor duce la regresia standardelor”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 1.2]

MAE cere clarificări cu privire la controalele de frontieră din Marea Britanie care vizează în special românii

România cere clarificări cu privire la controalele de frontieră din Marea Britanie care vizează în special românii

Emma Răducanu: „Părinții mei m-au învățat să am standarde ridicate”