in

Cât a ajuns să coste chiria pentru o bucătărie cu un pat în Londra. Te crucești!

Cât a ajuns să coste chiria pentru o bucătărie cu un pat în Londra. Te crucești!

O garsonieră de închiriat în Londra care este practic o bucătărie cu un pat a ajuns să coste 1.200 de lire sterline pe lună.

Studioul descris de agentul imobiliar drept „încântător” este situat în centrul metropolei, în zona de lux Marylebone și are spațiu pentru un pat de o persoană, dar unii ar putea spune că prețul este o afacere bună, scrie MyLondon.

Proprietatea care este scoasă la închiriere pe OpenRent este disponibilă pentru 1.213,33 lire sterline pe lună într-unul dintre cele mai scumpe cartiere din Londra – Westminster.

În medie, o proprietate în Marylebone costă peste 4.000 de lire sterline pentru închiriere și 1,7 milioane de lire sterline pentru cumpărare, potrivit agenților imobiliari Foxtons.

Garsonierele pot fi cumpărate cu 450.000 de lire sterline și închiriate cu 1.840 de lire sterline în medie.

„Suntem mândri să oferim această cameră încântătoare cu un dormitor și baie într-o locație excelentă”, se arată în descrierea agenției imobiliare.

Marea Britanie, cea mai rapidă creștere a prețurilor chiriilor din ultimii 5 ani

Se adaugă că facturile sunt incluse în chiria lunară, iar apartamentul este deschis studenților și familiilor.

Fotografiile arată un pat de o persoană lângă o chicinetă și o cameră de duș separată. Anunțul mai arată că apartamentul poate fi mobilat și este disponibil din 25 martie.

Deputatul laburist pentru Westmister North Karen Buck a declarat: „A cere aproape 15.000 de lire sterline pe an pentru a închiria ceea ce este literalmente un pat într-o bucătărie spune tot ce este în neregulă cu piața noastră imobiliară. Cum pot oamenii cu venituri medii și mici să plătească aceste prețuri? Unde să locuiască oamenii care au crescut în locuri precum Paddington?”

Neil Wightman, directorul pentru locuințe al Consiliului Local al orașului Westminster, condus de conservatori, a declarat: „Prețurile caselor cresc în toată țara și înțelegem impactul pe care acest lucru îl are asupra oamenilor care încearcă să-și găsească o locuință. Facem tot ce putem pentru a aborda penuria de locuințe și furnizarea de case de înaltă calitate pentru oamenii din toate mediile.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Boris Johnson și Rishi Sunak, amendați de poliție pentru petrecerile din lockdown

Boris și Carrie Johnson, împreună cu Rishi Sunak, amendați de poliție pentru petrecerile din lockdown

ATENȚIE LA VIPERE! Un băiețel de 8 ani din Londra mușcat de viperă a fost la un pas de MOARTE

ATENȚIE LA VIPERE! Un băiețel de 8 ani din Londra mușcat de o viperă a fost la un pas de MOARTE