in

ATENȚIE LA VIPERE! Un băiețel de 8 ani din Londra mușcat de o viperă a fost la un pas de MOARTE

ATENȚIE LA VIPERE! Un băiețel de 8 ani din Londra mușcat de viperă a fost la un pas de MOARTE

Un băiețel de 8 ani, din nordul Londrei, a fost la un pas de moarte după ce a fost mușcat de o viperă, și mâna i s-a umflat  „de 5 ori peste dimensiunea normală”

Jake Closier, din nordul Londrei, se juca, în timpul vacanței, pe o plajă în Norfolk, când șarpele otrăvitor a sărit asupra lui.

Copilul a fost transportat de urgență la spital după ce mâna i se umflase și se făcuse „de cinci ori mai mare decât cea normală”.

Micuțul era cu tatăl său Kenny, în vârstă de 33 de ani, și cu mama Sophie, în vârstă de 32 de ani, pe plaja Hemsby din Norfolk, când șarpele l-a atacat în timp ce se juca în nisip. Sophie a crezut inițial că a fost un șarpe de iarbă inofensiv, dar și-a dat seama că ceva nu era în regulă când mâna lui Jake a devenit „foarte tare”.

Sophie a spus: „Era o plimbare în familie de-a lungul plajei pentru a căuta foci și ne îndreptam spre Winterton. Fiul meu alerga pe plajă în nisip și a căzut și a fost mușcat de un șarpe veninos.”

Anglia. Oamenii credeau că poartă o mască mai ciudată, însă au fost șocați când au văzut ce avea de fapt bărbatul în jurul gâtului

Ea a adăugat: „Era prima dată când am fost acolo. Nu știam că în Marea Britanie există șerpi veninoși sălbatici. Nu existau semne de avertizare pe plajă”.

„Am căutat pe Google care sunt șerpii din Norfolk și imediat am descoperit că sunt vipere în zonă. Atunci am intrat în panică”, a spus femeia.

Jake a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar James Paget din Great Yarmouth, marțea trecută, iar medicii i-au făcut o injecție anti-venin în venă.

„Mâna lui era umflată și tare, am crezut că o să se spargă. Rana înțepată era neagră. Varsă și transpira”, a mai spus mama disperată.

După ce a fost observat timp de 24 de ore, lui Jake i sa permis să se întoarcă acasă, dar acum suferă de „coșmaruri constante” și refuză să meargă pe iarbă.

Sophie a spus că oamenii ar trebui să fie „conștienți de amenințarea” șerpilor veninoși.

Viperele sunt singurul șarpe veninos din Anglia și se întâmplă rar ca acestea să muște oameni, potrivit Woodland Trust.


…ATENȚIE LA VIPERE! Un băiețel de 8 ani din Londra mușcat de o viperă a fost la un pas de MOARTE…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cât a ajuns să coste chiria pentru o bucătărie cu un pat în Londra. Te crucești!

Cât a ajuns să coste chiria pentru o bucătărie cu un pat în Londra. Te crucești!

doi români morți

Tragedie în Anglia: Doi români, găsiți morți într-un salon de tatuaje din Canterbury