in

Demisii în lanț în azilurile din Marea Britanie din cauza vaccinării obligatorii: „Ne simțim trădați”

Demisii în lanț în azilurile din Marea Britanie din cauza vaccinării obligatorii: „Ne simțim trădați”

Un îngrijitor care lucra într-unul dintre azilurile din Marea Britanie, care și-a pierdut locul de muncă din cauza deciziei vaccinării obligatorii, a spus că lucrătorii se simt „trădați” și „ocoliți”.

Dave Kelly, în vârstă de 32 de ani, a început să lucreze pentru o casă de îngrijire din nord-vestul Angliei, după ce s-a întors în Marea Britanie, la începutul pandemiei de COVID-19.

El a spus că este îngrijorat pentru viitorul sectorului de îngrijire.

„Cum mă simt astăzi: dezamăgit, abandonat, trădat, ocolit, simt neîncredere, furie, panică din cauză că suntem primii, dar nu vom fi ultimii, îngrijorare că acest sistem se va prăbuși sub eșecurile conservatorilor”, a spus el.

Un manager al unei case de îngrijire a povestit că a primit multe scrisori de demisie „sfâșietoare” de la o parte din personal, din cauza politicii de vaccinare obligatorie a guvernului.

Imunizarea anti-COVID, obligatorie în Anglia. Decizia va fi anunțată în câteva zile

Marea Britanie: Personalul medical, obligat să se vaccineze anti-COVID. Cine nu o face va fi dat afară

Niccii Gillett, care conduce Elmfield House Residential Home din Woking, Surrey, a declarat că șase dintre cei 36 de angajați ai săi au demisionat din cauza vaccinării obligatorii, înainte de a fi concediați.

Mâine, 11 noiembrie, este termenul limită pentru ca personalul caselor de îngrijire din Anglia să fi fost dublu vaccinat, cu excepția celor care sunt scutiți din punct de vedere medical.

Cele mai recente cifre ale NHS arată că peste 60.000 de angajați nu au fost ca fiind complet vaccinați la 31 octombrie, iar acum se confruntă cu pierderea locului de muncă, scrie Sky News.

Gillett a spus că angajații săi „declară ferm” în fiecare scrisoare de demisie că nu doresc să renunțe la locul de muncă.


…Demisii în lanț în azilurile din Marea Britanie din cauza vaccinării obligatorii: „Ne simțim trădați”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

câine bolnav de covid

Primul câine bolnav de COVID-19 în Marea Britanie

metoda covid2

“Metoda Covid”, o nouă escrocherie prin telefon. Tot mai mulţi bătrâni cad victime