in

Facturile de energie din Marea Britanie se estimează că vor ajunge la 4.266 de lire sterline pe an din ianuarie

Facturile de energie din Marea Britanie se estimează că vor ajunge la 4.266 de lire sterline pe an din ianuarie.

Se preconizează că facturile vor crește în continuare în al doilea trimestru al anului viitor. Presiunea crește asupra guvernului pentru a anunța un nou pachet de sprijin pentru gospodăriile aflate în dificultate, deoarece facturile de energie sunt acum prognozate să depășească 4.200 de lire sterline din ianuarie, scrie The Guardian.

Compania de consultanță Cornwall Insight a declarat marți că se așteaptă ca plafonul prețurilor la energie să ajungă la 4.266 de lire sterline pe an pentru primele trei luni ale anului viitor.

Aproape 6 milioane de gospodării din Marea Britanie au dificultăți în a-și plăti facturile de telefon și internet

Facturile de energie din Marea Britanie: 4.266 de lire sterline pe an

Compania de consultanță estimează că facturile ar putea ajunge la 4.426 de lire sterline în al doilea trimestru al anului viitor, înainte de a se relaxa. Cu numai o săptămână în urmă, Cornwall Insight a prezis că plafonul de preț al energiei ar urma să crească la 3.615 lire sterline pe an din ianuarie.

Cornwall Insight a declarat că creșterea prețurilor angro și o revizuire a metodologiei folosite de autoritatea de reglementare Ofgem pentru a calcula plafonul de preț au stat la baza creșterii previziunilor sale.


Consultantul principal al firmei de consultanță, Dr. Craig Lowrey, a declarat: “Este esențial ca guvernul să folosească previziunile noastre pentru a stimula o revizuire a pachetului de sprijin oferit consumatorilor”.

Firma de consultanță se așteaptă acum ca plafonul să ajungă la 3.582 de lire sterline începând cu luna octombrie, ceea ce reprezintă o creștere de 200 de lire sterline față de ultima sa prognoză. Acesta se așteaptă ca facturile să înceapă să se reducă în vara anului viitor, la 3.810 lire sterline în al treilea trimestru și apoi la 3.781 de lire sterline în ultimele trei luni ale anului viitor.

Plafonul, care este stabilit trimestrial de către autoritatea de reglementare a industriei energetice, Ofgem, a fost de 1.400 de lire sterline pe an până în octombrie anul trecut.

Simon Francis, coordonator al Coaliției pentru combustibil, a declarat: “Un tsunami de sărăcie energetică va lovi țara în această iarnă, iar aceste ultime estimări demonstrează încă o dată că nivelul de sprijin promis deja de guvern este doar o picătură în ocean.

Jane Tully, director la Money Advice Trust, a declarat “Sprijinul guvernamental anunțat până în prezent pentru a ajuta cu creșterea prețurilor la energie și a costului vieții a fost binevenit, dar nu se apropie de amploarea provocării cu care se confruntă acum gospodăriile.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

O explozie a distrus o casă la Londra, fetiță de 4 ani ucisă. „Suntem cu toții devastați”

bombe și rachete

Televiziune rusă: „Două rachete vor ateriza instantaneu, una la Londra și alta la Washington”