in

Guvernul britanic promite ajutoare de încălzire pentru la iarnă. Cine va beneficia de ele și cum

Guvernul britanic promite ajutoare de încălzire pentru la iarnă. Cine va beneficia de ele și cum

Ministrul de Finanțe britanic, Rishi Sunak, plănuiește să ofere ajutoare de încălzire familiilor din Regatul Unit cu venituri mai mici.

Un nou plan guvernamental pentru a ajuta la plata facturilor în creștere se referă la un spor masiv ,de 600 de lire sterline, pentru costurile la încălzire, potrivit MyLondon.

Propunerea vine în mijlocul celei mai grave crize a costului vieții din Marea Britanie, cu inflația care a atins 9% în luna aprilie.

Creșterile prețurilor la energie ar putea deveni mai mici, dar mai frecvente, conform propunerilor Ofgem, de la începutul acestei săptămâni. Acum, Rishi Sunak plănuiește să acorde o plată unică pentru a oferi un ajutor atât de necesar familiilor în nevoie.

Pensiile și ajutoarele sociale cresc în Marea Britanie începând cu 11 aprilie

Plata ar putea fi de 300 de lire sterline, 500 de lire sterline sau 600 de lire sterline, relatează Times.

„Reducerea” va fi plătită în două părți. În primul rând, va exista un pachet pentru a ajuta cu facturile la energie în iulie, urmat de reduceri în toamnă, scrie Times.

Se așteaptă o economie de 3 milioane de lire sterline în costuri, gospodăriilor oferindu-li-se opțiunea de plată unică sau eșalonată.

Astfel, milioane de britanici care se luptă în prezent să-și hrănească familiile, mulți fiind nevoiți să aleagă între a mânca alimente sau a-și încălzi casa, ar putea fi salvați.

Ministrul de Finanțe le-a spus parlamentarilor: „Nu există nicio măsură pe care o poate lua vreun guvern, nicio lege pe care o putem adopta, care să facă ca aceste forțe globale să dispară peste noapte. Niciun ministru cinstit nu ar putea sta aici și să promită că prețurile nu vor crește în continuare sau că guvernul poate acoperiți fiecare ban în plus la facturile oamenilor.”

„Dar a sugera, așa cum am auzit astăzi, că nu există ajutor disponibil, așa cum au spus unii astăzi, este atât înșelător, cât și iresponsabil.”


Guvernul britanic promite ajutoare de încălzire pentru la iarnă. Cine va beneficia de ele și cum…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 3.4]

Lucrătorii de la metroul din Londra vor să strice Jubileul Reginei. Intră în GREVĂ

Lucrătorii de la metroul din Londra vor să strice Jubileul de Platină al Reginei. Intră în GREVĂ

variola maimuței

Variola maimuței lovește Europa. Boala s-a răspândit din Marea Britanie în Spania și Portugalia