in

Pensiile și ajutoarele sociale cresc în Marea Britanie începând cu 11 aprilie

pensiile cresc

Pensiile și ajutoarelor sociale din Marea Britanie cresc de astăzi, 11 aprilie, dar pentru mulți acest lucru nu va reprezenta niciun beneficiu în viața de zi cu zi.

Ajutoarele sociale și pensiile cresc cu 3,1%, ceea ce înseamnă că cei eligibili vor primi mai mulți bani de luna viitoare.

Cu toate acestea, creșterea abruptă a inflației va contracara măririle preconizate, ceea ce înseamnă că oamenii vor trăi mai prost decât înainte, arată edinburghlive.co.uk.

Cetățenii UE cu statut prestabilit (pre-settled status) pot accesa beneficii

Rata de bază a Creditului Universal, care nu include îngrijirea copiilor și ajutorul pentru locuință, va crește cu 10,07 lire sterline pe lună, în timp ce pensia de stat va crește cu 5,55 lire sterline pe săptămână.

Indemnizația pentru îngrijitori va crește cu 2,10 lire sterline pe săptămână, iar indemnizația legală de boală va crește cu 3 lire sterline pe săptămână.

Aceste rate au fost determinate pe baza inflației, în septembrie anul trecut, care era de 3,1% – dar anul acesta este deja la peste 6% și se preconizează că va atinge un vârf de 8,7%.

Ca urmare, va exista o scădere de 12 miliarde de lire sterline a valorii în timp real a beneficiilor, în anul financiar 2022/23, potrivit Biroului pentru Responsabilitate Bugetară (OBR).


Pensiile și ajutoarele sociale cresc în Marea Britanie începând cu 11 aprilie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

vladimir putin război nuclear

Predicția TERIFIANTĂ a lui Vladimir Putin despre un război nuclear: „Nimeni nu va supraviețui!”

Marea Britanie: Șefii NHS cer un nou LOCKDOWN din cauza creșterii alarmante a cazurilor de COVID

Marea Britanie: Șefii NHS cer un nou LOCKDOWN din cauza creșterii alarmante a cazurilor de COVID. Care a fost răspunsul Guvernului