in

Important pentru cei care merg cu autobuzul în Londra. Puteți călători GRATIS!

Veste bună pentru cei care călătoresc cu autobuzul în Londra. Primăria a anunțat introducerea unei noi măsuri care va veni în sprijinul londonezilor.

Astfel, dacă veți călători cu autobuzul sau cu tramvaiul, veți plăti cu cardul Oyster sau cu cardul bancar și veți face o a doua călătorie în decurs de o oră, aceasta va fi gratuită.

Trebuie să folosiți același card de fiecare dată. De asemenea, călătoria nu va fi gratuită dacă veți folosi un alt mijloc de transport între cele două călătorii cu autobuzul în decurs de o oră: DLR, London Overground, TfL Rail, Emirates Air Line, River Bus sau National Rail Services.

Nu veți beneficia de gratuitate nici dacă aveți balanța negativă pe card după prima călătorie. Totuși, veți avea gratuitate în cazul în care vă reîncărcați cardul între cele două călătorii.

De asemenea, în cazul în care veți schimba tramvaiul cu un autobuz în stația Wimbledon, veți fi despăgubit ulterior, printr-o rambursare automată.

 

Așa numita „hopper fare” a fost una dintre promisiunile actualului primar al Londrei în campania electorală de anul acesta.

PSD Anglia, voluntariat pentru campania laburiștilor

Sadiq Khan a luat autobuzul în prima lui zi ca primar al Londrei

Interviu cu Sadiq Khan, candidat laburist la Primăria Londrei. Ce spune despre comunitatea românească și cum vrea să rezolve problema locuințelor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

După Brexit, britanicii ar putea avea nevoie de viză pentru a călători în Uniunea Europeană

Un român participă la o cursă extrem de dură în Alpi, după ce a câştigat ultramaratonul de la Cercul Polar