in

Îndemnul Guvernului britanic: „Mergeți la muncă”. Boris Johnson: „Trebuie să intrăm în normalitate până la Crăciun”

Guvernul britanic va actualiza îndemnurile cu privire la ieșirea la muncă, începând cu 1 august, solicitând angajatorilor să readucă personalul la birouri, în fabrici și la alte locuri de muncă.

Într-o declarație, premierul Boris Johnson a anunțat că intenționează să relaxeze în continuare restricțiile cauzate de pandemia Covid-19.

Începând de astăzi, transportul public va fi disponibil pentru toată lumea în Anglia – deși modalitățile de transport alternative sunt încurajate.

Pe 1 august, se vor deschide pistele de bowling, patinoarele, cazinourile și saloanele de înfrumusețare. De asemenea, vor fi acceptate petreceri pentru nunți de până la 30 de persoane.

Cu toate acestea, cluburile de noapte vor rămâne închise. Măsurile de distanțare socială pot fi reduse în continuare până în noiembrie, dacă răspândirea coronavirusului continuă să scadă.

Johnson a spus: „În loc să le spunem oamenilor să lucreze de acasă, vom oferi angajatorilor mai multă libertate și le vom cere să ia decizii cu privire la modul în care personalul lor lucrează, în siguranță.”

„Acest lucru ar putea însemna, desigur, continuarea lucrului de acasă, care este un mod de a lucra în siguranță și care a funcționat pentru mulți angajatori și angajați”, a continuat premierul.

De asemenea, NHS va primi un plus de 3 miliarde de lire sterline, astfel încât spitalele să fie „gata de luptă” pentru iarnă.

Marea Britanie: Două treimi din firme pregătesc concedieri. Boris Johnson îi imploră pe britanici: „Întoarceți-vă la muncă!”

S-a hotărât și stabilirea unei ținte de 500.000 de teste pe zi, până la sfârșitul lunii octombrie.

Ieri, Sir Patrick Vallance – consilierul științific șef al Guvernului – le-a spus parlamentarilor că nu există „absolut niciun motiv” să se renunțe la munca de acasă, scrie The Mirror.

Boris Johnson a spus că speră la o „revenire mai semnificativă la normalitate până în noiembrie”.

El a adăugat: „Este o speranță puternică și sinceră că vom putea revizui restricțiile și vom permite o revenire mai semnificativă la normalitate din noiembrie, cel mai devreme, posibil înainte Crăciun”.

Germania: Șomajul a crescut în iunie mai puțin decât se estima, dar piaţa forţei de muncă rămâne sub presiune

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

BBC: Hackerii ruși vor să fure cercetările occidentale legate de vaccinul anti-COVID-19

Vești bune de la Universitatea Oxford. Vaccinul anti-Covid19 are „rezultate promițătoare”