in

Liberal democraţii se tem că politicile restrictive privind imigranţii vor dăuna Marii BritaniiUn sondaj realizat printre parlamentarii Marii Britanii a dezvăluit azi îngrijorarea liberal democraţilor cu privire la prejudiciul pe care îl pot aduce economiei britanice politicile guvernamentale cu privire la imigraţie.

Toţi liberal democraţii intervievaţi în vederea realizării sondajului sunt de părere că restricţiile asupra imigranţilor vor dăuna competitivităţii economiei britanice.

Rezultatele sondajului arăta că doar 9% dintre conservatori sunt îngrijoraţi cu privire la această problemă, în timp ce 82% dintre ei consideră că economia nu va suferi în urmă aplicării acestor politici.

Secretarul de afaceri liberal democrat Vince Cable şi-a exprimat în mai multe rânduri îngrijorarea cu privire la politicile pentru restricţia imigraţiei, avertizând că viitorul economic la Marii Britanii depinde de cât de deschişi sunt britanicii la talentul de peste hotare în ceea ce priveşte afacerile, ştiinţa şi zona academică. Acesta opune rezistenţă scopului conservatorilor de a reduce imigraţia la nivelul zecilor de mii în următorii ani.

Sondajul a mai dezvăluit că 40% dintre membrii parlamentului – 64% dintre conservatori, 30% dintre liberal democraţi şi 15% dintre laburişti- cred că euro nu va supravieţui crizei datoriilor din zona monedei unice europene.

Sondajul în rândul parlamentarilor este realizat anual, iar în acest an au participat 93 de parlamentari: 38 de conservatori, 44 de laburişti şi 8 liberal democraţi, plus alţi 3 parlamentari de la alte partide politice.

Întrebaţi dacă restricţiile asupra imigraţiei vor dăuna competitivităţii economiei Mării Britanii, 100% dintre liberali democraţi au spus că da, în timp ce doar 48% dintre laburişti şi 9% dintre conservatori au dat acelaşi răspuns afirmativ.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un semn bun

A rămas infirm în urma unui accident de muncă