in

Lidl face o schimbare uriașă a prețurilor în toate supermarketurile sale din Marea Britanie

Lidl face o schimbare uriașă a prețurilor în toate supermarketurile sale, în urma unui test de succes. Supermarketul trece de la etichetele de preț pe hârtie la etichete electronice de raft în toate cele 960 de filiale ale sale. Această schimbare a fost testată în 35 de magazine Lidl, inclusiv în cele din Epsom și Tootin.
>>> Citește și: Acum puteți cumpăra o casă în Londra cu această „schemă de depozit de 1%”. Eleonora și Stan au reușit

Lidl face o schimbare uriașă a prețurilor în toate supermarketurile sale

Micile ecrane digitale vor afișa toate informațiile pe care vă așteptați să le vedeți de obicei pe o etichetă, cum ar fi costul, greutatea și prețul unitar. Această schimbare va fi implementată în toate supermarketurile Lidl până la sfârșitul acestui an. În lunile următoare va introduce treptat etichetele, secțiune cu secțiune, scrie The Sun.

Retailerul a declarat că această schimbare va însemna că personalul său nu va mai fi nevoit să petreacă timp verificând și actualizând manual etichetele de preț pe hârtie. În schimb, aceștia vor avea mai mult timp la dispoziție pentru a se concentra pe ajutorarea clienților și refacerea rafturilor.
>>> Citiți și: Noutăți importante în Marea Britanie: zece schimbări care vor intra în vigoare în februarie 2024

Cumpărătorii au avut păreri împărțite cu privire la această schimbare. Pe rețelele de socializare, un client Lidl a spus: “Sper ca această idee să ajungă și la alte supermarketuri, economisind mult timp și mai mult timp de umplere”.

Beneficiile utilizării

Etichetele electronice sunt dispozitive electronice utilizate pentru identificare, monitorizare și urmărirea mărfurilor. Majoritatea etichetelor electronice utilizează tehnologia RFID sau NFC pentru a comunica cu dispozitivele cititoare. Aceasta presupune transmiterea datelor prin unde radio sau comunicarea la distanță prin intermediul câmpului de apropiere. În industria retail, etichetele electronice sunt adesea utilizate pentru a monitoriza și inventarul. Ele pot fi programate sau actualizate electronic, permițând modificarea prețurilor sau afișarea altor informații relevante pentru produse.

Utilizarea etichetelor electronice aduce beneficii precum eficientizarea proceselor, îmbunătățirea gestionării stocurilor, securitate crescută și optimizarea lanțului de aprovizionare. Cu toate acestea, este important să se ia în considerare aspecte legate de confidențialitate și securitate în implementarea acestor tehnologii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

WizzAir oferă bilet către o destinație misterioasă

WizzAir oferă călătorilor din Marea Britanie șansa de a câștiga un bilet către o destinație misterioasă

Șoferii ar putea fi forțați să susțină din nou examenul de conducere la această vârstă, conform unor noi reguli