in

Acum puteți cumpăra o casă în Londra cu această „schemă de depozit de 1%”. Eleonora și Stan au reușit

Depozit de 1% pentru o casă la Londra – În condițiile în care chiriile din Londra au atins un nivel record anul trecut, aceasta ar putea fi o modalitate de a ajunge proprietarul unei case. Eleonora și Stan sunt doi tineri care au reușit să își îndeplinească acest vis, beneficind de noua schemă. E foarte greu să devii proprietar la Londra, mai ales în aceste vremuri. 56% dintre londonezi nu cred că își vor deține casa în următorii doi ani, conform cercetării dezvoltatorului Fairview – în creștere față de 23% în urmă cu doi ani. Asta ar putea fi pe cale să se schimbe, deoarece o schemă de depozit de 1% vine la Londra. Înseamnă că te-ai putea muta într-o casă după ce ai plătit doar un depozit de 1% cu schema Fairview Save to Buy, scrie MyLondon.news.

Vezi și:

Depozit de 1% pentru o casă la Londra

Schema, care a început cu succes în Essex, urmează să fie lansată acum în capitală la un nou cartier în Woolwich – Dock28. Modul în care funcționează este să plătiți un depozit inițial de 1 la sută, să vă mutați în casa dvs. și apoi să faceți plăți lunare fixe în locul chiriei până când veți constitui depozitul complet.

CITEȘTE ȘI: Limba română, a doua cea mai vorbită limbă străină în Marea Britanie. În multe cartiere din Londra este pe primul loc, după engleză

În iunie 2023, Eleonora, în vârstă de 32 de ani, și Stan, în vârstă de 28 de ani, s-au mutat în apartamentul lor cu un dormitor, care a costat 339.000 de lire sterline, după ce au aplicat cu succes pentru Schema de 1% pentru a cumpăra, iar în noiembrie, cuplul a finalizat oficial și a devenit proprietari pentru prima dată.

Eleonora a spus: „Este o nebunie – la începutul anului (2023), visul nostru de a ne deține propria casă părea atât de îndepărtat. Odată ce ne-am mutat, am fost întotdeauna siguri că acest moment va veni. Ar fi trebuit să așteptăm încă trei ani pentru a cumpăra dacă nu ar fi fost schema „Save to Buy” pentru a cumpăra.”

Noutăți importante în Marea Britanie: zece schimbări care vor intra în vigoare în februarie 2024

Depozit de 1% pentru o casă la Londra – Cum funcționează schema Save to Buy

Plățile lunare Save to Buy se bazează pe chiria lunară medie a zonei și pe finanțele personale ale cumpărătorului. 100% din plată se îndreaptă către depozitul cumpărătorului și/sau deficitul de accesibilitate pentru locuința Fairview și după finalizare vei deține 100% din locuința ta.

În condițiile în care chiria medie din Londra a atins un maxim istoric de 2.627 de lire sterline pe lună în al treilea trimestru a anului trecut, potrivit Rightmove , – cu 12,1% mai mare decât anul precedent – schema este menită să ajute cumpărătorii primei case.

Depozit de 1% pentru o casă la Londra
Depozit de 1% pentru o casă la Londra

Exemplu:

Pentru a vă arăta cum funcționează, iată câteva exemple de condiții Save tu Buy, pentru a cumpăra și economiile lor de depozit:

Depozit minim Plăți lunare de depozitTermenul Save to BuyDepozit total Save to Buy creat (plăți fixe)
1%1.500 GBP6 luni9.000 GBP
1%1.500 GBP9 luni13.500 GBP
1%1.500 GBP12 luni18.000 GBP

Conform unui sondaj, 90% dintre cei 1.000 de chiriași din Londra, cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani, care încă nu și-au cumpărat prima casă, cred că costul închirierii le-a afectat negativ capacitatea de a economisi pentru un depozit. Aceasta este în creștere cu 7% față de anul precedent, conform datelor dintr-un sondaj recent realizat de Fairview New Homes

HMRC anunță noi reguli pentru persoanele din Marea Britanie care vând articole online

Depozit de 1% pentru o casă la Londra – Anul trecut, în Essex, schema Save to Buy a avut aproape 18.000 de cereri. Chris Hood, director de vânzări și marketing la Fairview, a explicat de ce a fost lansată Save to Buy la Londra: „Am fost copleșiți de răspunsul la Save to Buy anul trecut, dar, de fapt, nu ne-a surprins chiar atât de mult când luăm în considerare provocările continue cu care se confruntă cumpărătorii primei case din această țară și în special din Londra.

„Una dintre întrebările cu care ne-am întâlnit cel mai des a fost „este disponibil în Londra?”. Având în vedere că dezvoltarea noastră Dock28 din Woolwich s-a lansat în a doua jumătate a anului 2023 și alte patru dezvoltări care urmează să vină în acest an în capitală, acum s-a părut că este momentul potrivit să o aducem în oraș. Cercetarea noastră a constatat că peste jumătate (56%) dintre cei care nu sunt proprietari de case din capitală nu sunt încrezători că își vor putea achiziționa propria locuință în următorii doi ani. Acum un an, aceasta era de 23%.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 15 In medie: 4.1]

Răscumpărări record

Victimele hackingului cibernetic au plătit anul trecut răscumpărări record de 1,1 miliarde de dolari

Scoțienii scumpesc enorm alcoolul

Scoțienii scumpesc enorm alcoolul, iată care va fi prețul minim obligatoriu pentru o sticlă de whisky sau una de vin