in

Marea Britanie, noi sancțiuni pentru propaganda rusă și măcelarul de la Mariupol

Marea Britanie sancțiuni

Marea Britanie a anunțat că a impus noi sancțiuni, contra unor personalități și lideri militari proeminenți din Rusia, inclusiv împotriva lui Serghei Brilev, propagandistul care deține canalul de știri Russia Today (RT), notează The Guardian.

Alte personalități ruse vizate de sancțiuni sunt Aleksandr Zharov, directorul executiv al Gazprom-Media, Alexey Nikolov, directorul general al RT și Anton Anisimov, șeful Sputnik International Broadcasting.

Colonelul general Mihail Mizintsev, supranumit „măcelarul de la Mariupol”, se numără, de asemenea, printre cele 14 noi nume de pe lista de sancțiuni.

Război în Ucraina: Peste 100 de companii și oligarhi ruși, pe lista neagră a lui Boris Johnson

„Războiul lui Putin împotriva Ucrainei se bazează pe un torent de minciuni. Marea Britanie a ajutat la demascarea dezinformării Kremlinului, iar acest ultim lot de sancțiuni îi lovește pe propagandiștii nerușinați care răspândesc știrile și narațiunile false ale lui Putin”, a spus ministrul britanic de Externe Liz Truss.

„Vom continua cu și mai multe sancțiuni pentru a crește presiunea asupra Rusiei și pentru a ne asigura că Putin pierde în Ucraina. Nimic și nimeni nu este în afara discuției”, a adăugat ea.


…Marea Britanie, noi sancțiuni pentru propaganda rusă și măcelarul de la Mariupol…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

facturile la energie

Facturile la energie EXPLODEAZĂ de mâine. Britanicii s-au repezit să trimită citirile contoarelor pentru a beneficia de prețuri mai mici

Salariul minim

Salariul minim din Regatul Unit crește de la 1 aprilie. Cât este OBLIGATORIU să câștigi ca angajat în Marea Britanie