in

Meghan Markle, dezvăluiri incendiare despre viața la Palatul Buckingham. Acuzații de rasism la nivel înalt și gânduri de suicid: „Nu voiam să mai trăiesc”

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, difuzat duminică seară, despre familia regală și au dezvăluit că s-au simțit izolați în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar și că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume.

Meghan a spus că a avut gânduri sinucigașe, iar Harry a mărturisit că relația cu tatăl lui, prințul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre prioritățile lui. Cei doi au spus că al doilea copil pe care îl așteaptă este o fetiță. Ducele și ducesa de Sussex au discutat timp de 2 ore cu Oprah Winfrey.

Meghan Markle a vorbit despre cum familia regală a decis ca Archie, primul lor copil, să nu fie prinț. Meghan a spus că au existat discuții în familie – expuse ei de Harry – „despre cât de închisă la culoare ar putea fi pielea lui când se va naște”.

Ea a refuzat să dezvăluie cine a spus asta, adăugând că acest lucru i-ar afecta foarte mult. Prințul Harry a adăugat că nu va împărtăși vreodată acea conversație. „La acel moment, a fost ciudat, am fost puțin șocat”. Harry a mai afirmat că s-a simțit jignit că nimeni din familia lui nu a condamnat relatările rasiste despre ei din presă.

„Nu voiam să mai trăiesc”, a dezvăluit ducesa lui Oprah. Ea a spus că s-a simțit singură după ce au fost impuse limite legat de ce poate face și că nu a ieșit luni întregi. Harry a declarat că nu a știut ce să facă și că nici lui nu i-a fost ușor. „Nu aveam la cine să apelez”, a completat prințul. Prințul Harry a spus că a avut o relație „chiar bună” cu bunica lui, regina Elizabeth II, însă de suferit a avut relația cu tatăl lui, prințul Charles.

„Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, știe cum se simte durerea… iar Archie este nepotul lui. Dar, în același timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferință și voi continua să fac una dintre prioritățile mele încercarea de a vindeca acea relație”. Despre prințul William, fratele său, a spus că se aflau „pe drumuri diferite”.

Căsătoria prințului Harry cu actrița Meghan Markle, mană cerească pentru economia britanică

Prințul a mai spus că familia lui i-a sistat „efectiv” sprijinul financiar și, din acest motiv, cuplul a încheiat contracte cu Netflix și Spotify, pentru a-și putea permite securitatea. El a adăugat că are banii pe care mama lui, prințesa Diana, i-a lăsat.

Meghan a mai spus că nu a făcut în prealabil nicio documentare legat de familia regală și că nu l-a căutat vreodată pe Harry online. În plus, ea nu a realizat că și familia dădea dovadă de aceeași curtoazie față de regină – credea că este doar parte din „fanfară”. Ea a fost întrebată și despre relația cu ducesa de Cambridge, Kate, soția prințului William. Presa a scris că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă într-o dispută despre vestimentația copiilor paji de la nunta ei cu Harry. Meghan a spus că „inversul” este adevărat și că ducesa de Cambridge a cumpărat flori în ideea de a-și cere iertare.

Acesta a fost primul interviu acordat de cuplu după ce, anul trecut, a decis să renunțe la îndatoririle în familia regală. Luni dimineață, Oprah Winfrey va reveni la CBS pentru a prezenta înregistrări cu cei doi care nu au fost cuprinse în interviu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Chitaristul și compozitorul Adi Bărar, liderul și fondatorul trupei Cargo, s-a stins din viață

Marea Britanie: Guvernul vrea să relaxeze restricțiile vamale post-Brexit de frica unei penurii de alimente