in

Milioane de britanici vor fi plătiți pentru a folosi mai puțină energie de astăzi – cine poate participa

Milioane de britanici vor fi plătiți pentru a folosi mai puțină energie. Anul trecut, 11 milioane de lire sterline au fost plătite celor 1,6 milioane de participanți care s-au înscris la Serviciul de flexibilitate a cererii (DFS) al National Grid ESO. Un program național care plătește gospodăriile pentru a consuma mai puțină energie la orele de vârf revine de astăzi.
>>> Prețul energiei electrice în Marea Britanie „trebuie să crească cu 70%”. Care este motivul

Milioane de britanici vor fi plătiți pentru a folosi mai puțină energie

National Grid ESO a readus Serviciul de flexibilitate a cererii (DFS) pentru al doilea an. Sistemul recompensează gospodăriile care își reduc consumul de energie electrică la orele de vârf, atunci când cererea este mare, în încercarea de a reduce presiunea asupra rețelei și de a preveni pene de curent, scrie Mirror.

Serviciul de flexibilitate a cererii va funcționa de astăzi până la 31 martie anul viitor, la fel ca anul trecut, National Grid ESO spune că va efectua 12 teste între noiembrie și martie – fiecare dintre aceste teste va dura o oră, deși unele ar putea dura mai mult. În timpul testelor, cei care s-au înscris ar trebui să încerce să își reducă consumul de energie electrică.

Primele șase teste vor plăti furnizorilor de DFS înscriși în sistem – cum ar fi furnizorii de energie, agregatorii și terții – un preț de 3 lire sterline pe kilowatt-oră economisit. Aceste economii ar trebui apoi să fie transferate clienților lor prin recompense, cum ar fi lire sterline, puncte sau premii.
>>> Cum ești dat afară din casă la Londra „fără vină”: 300 de cazuri pe săptămână. ”Profund îngrijorător”

Plățile depind de numărul de persoane participante

Plățile pentru cel de-al doilea lot de șase teste vor fi stabilite de National Grid la o dată ulterioară și vor depinde de numărul de persoane care se vor înscrie. Suma exactă pe care ați putea-o câștiga dacă vă înscrieți depinde de circumstanțele individuale și de cantitatea de energie electrică pe care o consumați în mod normal.

National Grid ESO a declarat pentru The Mirror că cantitatea de energie electrică economisită de o gospodărie în ziua respectivă este comparată cu cantitatea medie a acelei gospodării în mod normal și nu cu media unui grup mai mare de gospodării. Este important de reținut că vă puteți înscrie la DFS doar dacă aveți un contor inteligent sau un dispozitiv electronic care măsoară consumul de energie electrică. Întreprinderile care au contoare inteligente se pot înscrie și ele.

Înainte de eveniment, gospodăriile care s-au înscris în program furnizează furnizorului lor de energie date de 60 de zile de la contorul lor inteligent. Aceste date sunt apoi analizate, iar cele 10 zile în care consumul de energie al gospodăriei este cel mai asemănător sunt folosite pentru a calcula consumul mediu de energie electrică al locuinței în timpul orelor de desfășurare a evenimentului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Micii fotbaliști de la Eagles Football Academy din Londra, vacanță în România cu sprijinul Departamentului Românilor de Pretutindeni

Alexandru Vereb dansator a murit subit la Londra

Dansator român de 31 de ani din Londra, mort subit. „Ca un fulger a venit această veste”