in

Dansator român de 31 de ani din Londra, mort subit. „Ca un fulger a venit această veste”

Alexandru Vereb dansator a murit subit la Londra

O veste tristă din Londra: Alexandru Vereb, un talentat dansator român, a murit subit la doar 31 de ani. Avea multe perspective și visuri în fața lui, iar moartea sa este cu siguranță o pierdere pentru comunitatea artistică. A făcut parte din trupa DOMA Art, care a adus contribuții semnificative scenei artistice din Arad, a scris Special Arad. Cauza morții se pare că este cardiacă.
Anglia, șofer român găsit mort în cabina Tirului în care lucra. “Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani“

„În dans nu mi s-a părut nimic greu, niciodată. Dacă îţi place ceea ce faci şi faci cu pasiune, nu e greu şi nu e obositor”, povestea Alexandru, în urmă cu 13 ani, într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

„Mă pregătesc alături de colegii mei de trupă, ne antrenăm sub îndrumarea coregrafilor noştri, Maura şi Dorian Cosma. Pot spune că, în prezent, cei doi sunt ca un fel de părinţi pentru noi. Sunt mai mult decât simpli antrenori sau coregrafi, sunt oamenii care ne ajută şi ne dau sfaturi de tot felul”, spunea Alexandru în urmă cu 13 ani despre cei care l-au ajutat să facă primii pași în dans.
Două surori din Marea Britanie au murit subit, la trei săptămâni una de cealaltă

Ca un fulger a venit vestea

Alexandru s-a stins din viaţă în Londra, duminică 29 octombrie. Foștii colegi din trupa DOMA Art au scris pe Facebook: „Ca un fulger a venit această veste… Fostul nostru dansator, un prieten si un suflet generos ne-a părăsit mult prea devreme. Alexandru Vereb vei rămâne mereu in inimile și-n amintirile noastre așa cum îți plăcea să fii: ambițios, zâmbitor și optimist. Rămas bun suflet drag!”.

Internetul a fost inundat de mesaje emoționante.

„Of, Doamne! Drum lin, Alexandru Vereb!” „OMG nu creeeed! Un băiat atât de tânăr, talentat , sufletist, carismatic etc….Sincere condoleanțe! Dumnezeu sa il odihneasca!”, „Condoleanțe….cuvintele nu sunt suficiente în aceste momente….”„Nu pot să cred…Drum lin spre cer, suflet drag!” „Dumnezeu să îl ierte si să îl odihnească în pace.” „Drum lin si sincere condoleanțe familiei”, „Dumnezeu să-i primească sufletul în Lumină!”, sunt doar câteva din mesaje.

Mama sa, Rodica Maria, și-a exprimat public durerea: “Vreau sa va mulțumim tuturor pentru că împărtășiți cu noi durerea , vedem cat de iubit a fost acest mic înger, fiul meu Vereb Alexandru. Datorita educației primite a atras după el atâta iubire. Mă doare enorm pierderea lui. Ce sa zic de frații și sora lui, câtă durere de Ray și familia ei. Nu am cuvinte. Decât durere.”
Familie distrusă după ce o fată de 20 de ani s-a prăbușit și a murit brusc în brațele tatălui ei. „Atac de cord”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

plati energie

Milioane de britanici vor fi plătiți pentru a folosi mai puțină energie de astăzi – cine poate participa

Furtuna Ciarán a dezlănțuit haosul în Marea Britanie, inundații și drumuri închise, zboruri anulate. Avertizări meteo pentru Londra