in

„Nu voi fi mascat, testat, urmărit”! Protest în Hyde Park față de obligativitatea purtării măștilor în Anglia

Sute de activiști anti-măști au mărșăluit în Hyde Park, Londra, pentru a protesta împotriva obligativității purtării măștilor în magazine.

Unii dintre ai au purtat costume medievale cu măști „anti-ciumă”, purtând pancarte pe care se putea citi: „Nu voi fi mascat, testat, urmărit”.

Marșul a fost organizat duminică, 19 iulie, de „Keep Britain Free”, mișcare fondată de Simon Dolan, un magnat al aviației, cu o avere de aproximativ 200 de milioane de lire sterline.

De altfel, la începutul acestei luni, Dolan a pierdut un proces la Înalta Curte, în care a contestat regulile guvernului britanic, scrie Daily Mail.

Medic român: «Nu crezi în Covid? Atunci hai cu noi în terapie intensivă fără mască și respiră adânc!»

Antreprenorul, originar din Essex, a declarat: „Cred în libertatea de alegere pentru toți și în protecția libertăților personale. Acțiunile guvernului sunt de a submina economia, de a refuza educația copiilor și de a călca în picioare drepturile omului”.

În Hyde Park, un bărbat purta un costum de pe vremea ciumei, altul avea pe față o mască ruptă, iar unul purta un maiou pe care scria: „Salvați drepturile omului. Fără 5G. Fără vaccinări”.

Protestul a fost organizat pentru a contracara anunțul guvernului potrivit căruia măștile trebuie purtate obligatoriu și în magazine, începând cu 24 iulie, ceea ce protestatarii consideră a fi un „regulament de îngrădire a libertății”.

Marșul, care a început în Speaker’s Corner și s-a mutat la Marble Arch, a avut de asemenea în vedere respingerea „încălcărilor libertăților din Marea Britanie” din timpul restricțiilor.

La două luni după ce a participat la un protest similar în Hyde Park, Piers Corbyn, fratele fostului lider laburist Jeremy Corbyn, a participat la o manifestație similară în Nottingham.

De pe 15 iunie, pasagerii sunt obligați să poarte mască pe transportul public din Anglia, iar din 24 iulie aceasta va fi obligatorie și în magazine.

Cei care încalcă regula vor fi amendați cu 100 de lire sterline, sumă care poate fi redusă la 50 de lire sterline dacă este plătită în decurs de o săptămână.

Masca nu trebuie purtată mai mult de patru ore, avertizează medicii!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marks & Spencer renunță la sute de locuri de muncă. Vânzările, grav afectate de pandemie

Începe criza locurilor de muncă în Anglia: 484 de aplicații, pentru două slujbe într-un pub