in

Londra: Român condamnat pentru că a drogat un alt bărbat cu diazepam și l-a agresat sexual

Un bărbat de 45 de ani, de naționalitate română, a fost trimis la închisoare după ce a drogat, a agresat sexual și a furat de la un alt bărbat.

Carol Simon, în vârstă de 45 de ani, cetățean român fără adresă fixă, a fost condamnat de Isleworth Crown Court, miercuri, 22 aprilie, la opt ani și cinci luni de închisoare.

Acesta a pledat vinovat pentru agresiune sexuală, administrarea unei substanțe cu intenția de a înlesni activități sexuale, deținere de drogurilor de clasa C și furt, în urma unui incident care a avut loc în zona Marble Arch din centrul Londrei.

Doi români au bătut cu bestialitate un tânăr care și-a apărat prietena de o agresiune sexuală

La 24 martie 2019, Simon se afla în apropierea pub-ului The City of Quebec de pe Old Quebec Street, din Westminster, când s-a apropiat de victimă și i-a cerut să împartă un taxi.

Bărbatul de 50 de ani a acceptat și, după ce au ajuns la domiciliul său, Simon s-a autoinvitat la un pahar. Bărbatul a acceptat, însă în casă, românul și-a drogat victima, a agresat-o sexual și i-a furat portofelul, ceasul și telefonul.

Victima a raportat incidentul polițiștilor care au început o anchetă. Detectivii au putut să-l depisteze pe Simon în calitate de suspect după prelevarea de proble ADN.

El a fost arestat pe 4 aprilie 2019, în același loc unde a vizat victima. În arest, ofițerii au găsit o sticlă mică cu lichid în interiorul căreia Simon susținea că sunt picături pentru ochi. Cu toate acestea, substanța a fost testată și era, de fapt, Diazepam.

Românul fost acuzat a doua zi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul de Interne britanic, apel către populație: „Este imperativ să respectăm regulile în continuare”

Numărul deceselor scade abrupt în Marea Britanie, astăzi cea mai mică cifră din această lună