in

Șofer de camion român în UK: „Salariile de 50 mii de lire nu există! E o mare vrăjeală”

Șofer de camion român în UK: „Salariile de 50 mii de lire nu există! E o mare vrăjeală”

Un șofer român de camion care lucrează în UK spune că nimic din media nu este adevărat cu privire la criza din țară.

Paul a declarat pentru HotNews că este benzină/ motorină, sunt alimente pe rafturi în magazine și totul este cât se poate de normal.

El vorbește despre problema forței de muncă, deoarece, după ce a intrat în vigoare legea care nu le mai permite șoferilor să lucreze în regim de PFA și îi obligă pe cei fără contract determinat să plătească aceleași taxe ca cei care au contract nedeterminat, mulți străini au renunțat la locurile lor de muncă, pentru că nu le convenea să lucreze pe bani puțini.

Șofer român de cisternă în Londra: „Doar vreo 20 de benzinării din UK au rămas fără combustibil”

Paul crede că, în prezent, marile lanțuri de supermarketuri și alte firme rămase fără angajați presează guvernul să aducă înapoi mâna de lucru ieftină și de calitate, prin această metodă – criza de șoferi pentru cisternele de combustibil, peste noapte.

„În realitate, țara asta este plină de șoferi de camion care nu profesează, deoarece au găsit alte joburi mult mai bine plătite și poate și mai relaxante. Deci marile companii nu vor să plătească un salariu decent către șoferi și aceștia aleg alte joburi! Ceea ce arată mass media cum că se oferă salarii de 50 mii de lire nu există! Încercați să aplicați să vedeți dacă vă sună cineva! O mare vrăjeala”, adaugă el.


…Șofer de camion român în UK: „Salariile de 50 mii de lire nu există! E o mare vrăjeală”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 182 In medie: 4]

Lovitură grea pentru Boris Johnson. Lupta cu pandemia, „cel mai mare eșec din istoria sănătății publice din Marea Britanie”

locuri de muncă vacante

Este nevoie de 1,1 milioane de muncitori în Marea Britanie. Cel mai mare număr de locuri de muncă vacante din ultimii 20 de ani