in

Supermarketurile din UK ar putea raționaliza mâncarea de Crăciun

Supermarketurile din UK se tem că problemele continue legate de lanțul de aprovizionare vor duce la rafturi goale de Crăciun.

Astfel, este posibil ca unele supermarketuri să „raționalizeze” mâncarea pe perioada sărbătorilor, în încercarea de a salva Crăciunul, scrie My London.

Acest lucru se întâmplă în timp ce guvernul continuă să lupte pentru a rezolva lipsa șoferilor de camion din țară.

Executivul britanic a încercat anterior să facă față deficienței prin creșterea numărului de teste pentru șoferi, simplificarea procesului de testare și crearea de oportunități de instruire pentru până la 5.000 de șoferi noi.

Cresc prețurile la cafea și la fasole, în Marea Britanie. Din ce în ce mai multe supermarketuri au rafturi goale

O sursă a declarat pentru The Sun: „Retailerii vor acorda prioritate cadourilor esențiale de Crăciun.”

„Dacă magazinele nu vor putea obține toate lucrurile de care au nevoie, vor fi linii de raționalizare. Adică, în loc să fie 15 tipuri de paste, s-ar putea să fie doar zece. Sau ar putea decide că nu au nevoie de la fel de multă apă îmbuteliată, care este voluminoasă și ocupă spațiu în magazin. Este o situație dificilă și în evoluție și greu de spus ce se va întâmpla chiar acum. Acțiunea guvernului privind vizele pentru șoferii de vehicule grele a fost în mod clar prea puțin și prea târziu pentru a rezolva problema și va exista o anumită ¬ perturbare de Crăciun”, a declarat sursa.

O acumulare de containere în Felixstowe a făcut ca operatorii să dirijeze navele în portul Suffolk, în timp ce situații similare au fost văzute în alte părți ale lumii, inclusiv în SUA.


Supermarketurile din UK ar putea raționaliza mâncarea de Crăciun

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 1.8]

Uciderea parlamentarului David Amess, un act terorist comis de un britanic de origine somaleză

Uciderea parlamentarului David Amess, un act terorist comis de un britanic de origine somaleză

Comandant de navă român: „Fugiți la shopping! De Crăciun s-ar putea să vă întoarceți cu mâna goală”