in

Britanicii, din ce în ce mai îngrijorați din cauza sănătății Reginei Elisabeta II. Suverana Marii Britanii a lipsit și de la Ziua Comemorării

suverana marii britanii

Suverana Marii Britanii ar putea fi forțată să-și „reducă” angajamentele publice după ce a trebuit să renunțe la participarea de la una dintre cele mai importante evenimente comemorative din regat.

Suverana britanică, în vârstă de 95 de ani, a anunțat că este „profund dezamăgit” că a trebuit să ia decizia de a nu conduce ceremonia de comemorare a morților din Primul Război Mondial, din cauza unei accidentări la spate.

Palatul Buckingham a anunțat „intenția ei fermă” de a fi prezentă la eveniment, în ciuda faptului că trebuia să anuleze o serie de angajamente din cauza stării de sănătate. Joi, oficialii anunțaseră că Regina Elisabeta II va fi prezentă la ceremonia de la Londra, scrie Daily Mail.

Dar, cu mai puțin de două ore înainte de sosirea sa, un purtător de cuvânt a spus că are probleme de sănătate și nu mai poate participa. S-a subliniat, de asemenea, că nu există nicio legătură cu recenta ei spitalizare.

Boris Johnson spune că Regina „este bine”

Regina a urmărit ceremonia în direct la televizor acasă, în Windsor. În locul său, Charles, Prințul de Wales, a depus o coroană de flori. Au mai participat Ducesa de Cornwall, Ducele și Ducesa de Cambridge, Contele și Contesa de Wessex, Prințesa Regală și Viceamiralul Sir Tim Laurence, Ducele și Ducesa de Gloucester, Ducele de Kent și Prințesa Alexandra.

Regina a ieșit din izolare. Suverana Marii Britanii, fotografiată în timp ce călărea în împrejurimile castelului Windsor

Boris Johnson a declarat într-o conferință de presă la Downing Street: „Știu că toată lumea va dori să adreseze cele mai bune urări Majestății Sale Reginei și am vrut doar să liniștesc pe toată lumea spunând că am văzut-o pe Regină la o audiență săptămâna trecută, miercuri, în Windsor și este foarte bine”.


Lista zilnică a angajamentelor regale oficiale a arătat că Boris Johnson a avut o audiență cu Regina vineri, în timp ce acesta se afla miercuri la Glasgow, vorbind la summitul Cop26 privind schimbările climatice.

Monarhul este șef al forțelor armate și acordă o mare importanță slujirii și comemorării sacrificiilor făcute de militarii căzuți în război.

Regina a ratat doar alte șase ceremonii comemorative, în timpul domniei sale și patru dintre ele doar pentru că se afla în vizite în străinătate: în Ghana în 1961, Brazilia în 1968, Kenya în 1983 și Africa de Sud în 1999.

Ea nu a fost prezentă la serviciile din 1959 și 1963, deoarece era însărcinată cu cei doi copii ai săi mai mici.


…Britanicii, din ce în ce mai îngrijorați din cauza sănătății Reginei Elisabeta II. Suverana Marii Britanii a lipsit și de la Ziua Comemorării…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

INCREDIBIL ce preț se cere în Londra pentru o casă de mărimea unui garaj

INCREDIBIL ce preț se cere în Londra pentru o casă de mărimea unui garaj

atacatorul sinucigaș

VIDEO – Atacatorul sinucigaș din Liverpool avea de gând să se detoneze în mulțimea de la Ziua Comemorării