in

Unde sunt cele mai mari și cele mai mici chirii din Londra. Zona cu cei mai mulți români, în topul celor mai mari chirii, în funcție de venituri

Să plătești chirie în Londra face parte din viața fiecăruia dintre noi. Potrivit publicației My London, în capitala Marii Britanii există 61.790 de case închiriate, în medie, cu 1.727 de lire sterline.

În ceea ce privește veniturile lunare ale proprietarilor, acestea se ridică la 106,7 milioane de lire sterline.

Cifrele includ toate tipurile de proprietăți, de la camere închiriate, până la conace imense.

În medie, un londonez plătește pentru chirie 60% din salariu, arată estimarea celor de la My London, având în vedere un venit medie de 2.491 de lire sterline pe lună.

Rezidenții celui mai accesibil cartier, Bromley, dau 44,7% din veniturile lor pe chirie.

Cele mai scumpe chirii sunt în centrul Londrei, în cartierul Kensington și Chelsea unde, în ciuda venitului mediu mai ridicat, de 2.900 de lire sterline pe lună, chiria reprezintă 83,7% din venituri, la o chirie medie de 2.400 de lire sterline.


În Camden, la un venit mediu de 2.750 de lire sterline, prețul mediu al unei chirii este de 2.000 de lire sterline, fiind al doilea cel mai scump cartier din Londra.

Cartierul cu cei mai mulți români din Londra, Brent, deși are cel de-al patrulea cel mai mic venit din Londra, de 2.080 de lire sterline pe lună, este al treilea cel mai scump din punct de vedere al chiriilor.

Acest lucru se datorează faptului că chiriile medii din zonă sunt de 1.500 de lire sterline, ceea ce reprezintă aproximativ 72,7% din veniturile localnicilor.

Newham, Enfield și Barking and Dagenham sunt cartierele cu cele mai mici venituri medii la Londra, – 2.076,10 lire pe lună, în medie.

În Newham, chiriile ajung în medie la 1.400 de lire sterline pe lună, ceea ce reprezintă 67,4% din salarii.

În Enfield se închiriază o casă cu, în medie, 1.275 de lire sterline, ceea ce reprezintă 61,4% din venituri.

Doar șase din cartierele Londrei au  chirii medii ca mai puțin de jumătate din venitul mediu de acolo.

În Bexley, Sutton, Havering și Croydon sunt cele mai mici chirii din Londra, cu o medie lunară de 1.100 de lire sterline.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Fără permis și fără asigurare, ucide o tânără și rănește alte două persoane într-un accident groaznic

Londra: Uraganul Humberto aduce ploi și inundații. Avertizare meteo pentru acest început de săptămână