in

Vești bune pentru LONDONEZI. Pregătiți-vă hainele de VARĂ!

Vești bune pentru LONDONEZI. Pregătiți-vă hainele de VARĂ!

Vești bune pentru londonezi, care așteaptă vreme caldă săptămâna aceasta, după ce săptămâna trecută o iarnă târzie a adus averse de ploaie, vânt puternic și temperaturi cu minus.

Astfel, scrie MyLondon, temperaturile urmează să crească din nou spre mijlocul acestei săptămâni, potrivit BBC Weather.

Se anticipează o săptămână cu vreme mai blândă începând de astăzi (luni, 11 aprilie), iar miercuri, joi și vineri vor fi cele mai calde zile ale săptămânii.

Londonezii vor avea nevoie de garderoba de vară joi, când temperaturile vor ajunge la 20 de grade Celsius, marcând apogeul perioadei de trei zile de vreme caldă.

Ei se pot aștepta la un început de săptămână însorit, de azi, când va fi „mult soare pe tot parcursul zilei”. Vremea ar trebui, de asemenea, să rămână uscată pe tot parcursul perioadei, cu doar câteva petice de nori.

Prețurile caselor din Marea Britanie au atins un nou record. Cât a ajuns să coste o locuință în Londra

Aversele și ploile abundente sunt programate să se deplaseze dinspre sud peste noapte și până marți dimineața devreme, iar marți va fi noros, cu averse de ploaie mai lungi după-amiaza.

Cu toate acestea, ziua va aduce și o vreme mai blândă, cu temperaturi cuprinse între 10 și 18 C, iar vântul se va atenua pe măsură ce ziua înaintează.

Miercuri va fi în principal uscat și vremea va fi blândă, cu minime de 9C și maxime de 19C. Ziua va începe cu soare, dar norii se vor aduna mai târziu, iar londonezii se pot aștepta la „câteva averse ușoare”.

Joi este așteptată o zi similară, cu un început însorit, dar puțin înnorat până după-amiaza cu șansa de burniță. Joi se vor înregistra temperaturi și mai calde – între 10C și 20C.

Peste noapte și vineri se va înnora cu câteva averse de ploaie, dar după-amiaza se vor dezvolta perioade însorite, iar vremea blândă va continua, cu temperaturi prognozate între 8C și 19C.


Vești bune pentru LONDONEZI. Pregătiți-vă hainele de VARĂ!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

oligarh miliardar rus

Familia ministrului britanic de Finanțe, legături financiare cu un oligarh miliardar rus

Londra Adolescent înjunghiat

Weekend violent în Londra: Adolescent înjunghiat într-un pub și ofițer de poliție tăiat cu maceta