in

Vicepreședintele PNL Diaspora neagă acuzațiile de trădare de la PNL UK: „Mă întreb de ce – cui nu îi convine ce facem noi?”

Iolanda Costide, vicepreședintele PNL Diaspora, fost lider al filialei din Marea Britanie, spune că liberalii din UK vor sprijini candidații propuși de partid și nu pe Aurelian Mihai, candidatul ALDE, așa cum s-a vehiculat într-un articol de pe site-ul News Diaspora.

„Acesta este un articol fantezist”, a declarat Costide. „News Diaspora nu este prima oară când ne atacă – și ca organizație și la persoană; Ma intreb de ce – cui nu ii convine ce facem noi? Corespondenții acestui jurnal nu ne-au contactat niciodată, înainte de a publica ceva despre noi, sau după, ca să ne ofere dreptul la replica. Membrii PNL Diaspora din Marea Britanie dau întregul lor sprijin candidaților numiți pe lista PNL pentru circumscripția 43, pentru românii de pretutindeni. În mod interesant, d-l Voicu – despre care gurile rele spun că a fost ‘parașutat’ pe lista PNL Diaspora – nu a ajuns deloc întamplător pe această listă.În mod istoric, membrii PNL din Diaspora erau membri în Sectorul 1 / sau Centru. În Sectorul 1 am fost eu membră în PNL, din aprilie 1990, până când Statutul PNL a fost schimbat și s-au organizat organizațiile din Diaspora.

Fotografia prezentată de News Diaspora ca ‘dovadă‘ că d-l Cosmin Rusu s-ar fi întâlnit cu Aurelian Mihai este de la o întâlnire a trei membri din Comisia CD pentru românii de pretutindeni, cu români din Marea Britanie (membri de la mai multe organizații, ONG, presă etc.), fără caracter politic – întalnire organizată de către Ambasada Română și care s-a ținut luni, 24 octombrie la ICR. A fost folosită fără acordul prealabil al fotografului!”

PNL Marea Britanie, acuzații de trădare. „Îl susține pe Aurelian Mihai, nu pe Mihai Voicu”. Șeful din Londra dezminte

Candidatul PNL pentru Diaspora, Mihai Voicu, jignit de colegii de partid: «Șobolanule!»

Surprize, Surprize! Deputatul Aurelian Mihai, primul pe lista ALDE pentru diaspora, la Camera Deputaților

Omul care „lupta” pentru DIASPORA recunoaște că este omul lui Băsescu

PNL a aprobat lista candidaților pentru diaspora. Din păcate, nu are nicio legătură cu diaspora

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cel mai bogat copil din lume trăiește în Londra. Este faimos!

O româncă, cel mai tânăr concurent la Factor Essex. La 10 ani, Andreea are șanse mari să câștige locul I