in

Vrei să studiezi în UK? Te așteaptă noi restricții. Vor intra în vigoare de luna aceasta!

După ce Germania a decis să renunțe la taxele de studii pentru studenții europeni, Marea Britanie se pregătește să schimbe legislația în domeniul împrumuturilor.

 

Nu este vorba însă despre o decizie pro-Europa, precum cea a Germaniei, ci dimpotrivă. Astfel, de pe 24 martie a.c., începând cu ora 00.00, studenții europeni care doresc să aplice pentru un împrumut care să le acopere traiul zilnic trebuie să demonstreze că sunt în Marea Britanie de cinci ani.

Până acum, cerința era să fii în Regatul Unit de trei ani pentru a putea aplica. Deci, cei care au venit în această țară după 2011 trebuie să își ia adio de la oportunitatea unui împrumut care să îi ajute în timpul studiilor. Rămâne posibilitatea aplicării pentru categoria „migrant worker”, unde trebuie să demonstrat doar faptul că ai lucrat cu acte în Regulă în Marea Britanie în ultimele trei luni.Foarte ciudat este că până acum nu a fost făcut niciun anunț oficial al acestei schimbări legislative. Am căutat pe site-ul guvernului, dar și pe cel al companiei de împrumuturi pentru studenți, iar această informație nu există. Ea apare doar atunci când un student dorește să aplice pentru un împrumut, așa cum se arată în fotografia ce însoțește acest material.

Așadar, pentru a obține un împrumut de la statul britanic pentru întreținere pe durata studiilor (maintenance fee)  va trebui să demonstrați că locuiți în UK de cinci ani, față de trei ani, cât se cerea până acum.

Explozie a numărului de elevi români în Marea Britanie. Oficial: „Învață mai bine decât britanicii”

Leonard Nedelcu, student la Westminster: „Vreau să demonstrez că lumea muzicală are nevoie de mine”

Foarte IMPORTANT pentru studenții români din Marea Britanie! Nu răspundeți la aceste e-mailuri!

O VESTE FOARTE IMPORTANTĂ! Este vorba despre împrumuturile pentru studenții ROMÂNI din UK

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Nu-mi plac românii”. Vezi ce a pățit proprietarul englez al unui câine „românesc”

Ce fac unii britanici ca să rămână cetățeni europeni și după Brexit? Irlanda e CHEIA!