in

Concert de excepție de Dragobete, la Crystals of London

Leonard Nedelcu, singurul student român din cadrul departamentului Commercial Music Performance, de la University of Westminster, va concerta la restaurantul Crystals of London pe 24 februarie, de Sărbătoarea românească a Dragobetelui.

Leonard este din Pitești și studiază pianul de la vârsta de 4 ani, îi adoră pe Chopin, Mozart şi Beethoven, dar visează să cânte într-o trupă şi exersează pe Beatels si Queen.

Ziarul Adevărul scria, în urmă cu șase ani despre Leonard Nedelcu: „Pe lângă teatru şi muzică, Leonard adoră călătoriile «Visul meu este să pot cânta pe un vas de croaziera, la un pian alb, piese de muzică clasica dar mai ales minunatele piese compuse și interpretate de Richard Claiderman. Aş întregi acest vis şi dacă toate călătoriile pe care mi le-am imaginat cu ochii deschişi sau citind însemnările din National Geografic ar deveni realitate.”

În 2014, alături de colegul său Narcis Mincă, piteșteanul Leonard Nedelcu a cântat la flaut în Parlamentul European de la Strasbourg, în fața a 450 de elevi şi profesori din Europa prezenţi la concursul EUROSCOLA.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primarul Londrei susține ieșirea din UE: „Uniunea Europeană „erodează suveranitatea națională”

Un designer român, premiat la London Fashion Week