in

Partidul Mișcarea România Suverană – înființarea organizațiilor MRS Diaspora – Marea Britanie și MRS Londra

Ieri, 29.10.2023, în capitala Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord s-au constituit două organizații ale Partidului Mișcarea România Suverană: organizația MRS Diaspora – Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord si organizația MRS Londra. Președinții celor două orgnizatii sunt Dumitru Ilinca și Mihail Ciobanu.
Limba română, a treia cea mai vorbită limbă în Anglia și Țara Galilor, date surpriză ale recensământului

Am discutat despre starea în care se găsește România.

Din punct de vedere demografic, suntem într-o situație dezastruoasă: se nasc mai mulți copii în străinătate decât acasă și se emigrează tot mai mult, de parcă am fi în stare de război.

Da, un război economic. Un război în care miza este România cu resursele sale și spațiul său de dezvoltare ! Un război în care mulți dintre reprezentanții noștri din executiv, din legislativul național și din legislativul Uniunii Europene “au uitat” că au fost trimiși acolo pentru a susține interesele României suverane și nicidecum interesele străine !

Din 2019 și până acum, datoria României s-a dublat, iar puterea de cumpărare a românilor a scăzut și mai mult determinând tot mai mulți români să emigreze.
Bineînțeles că pentru milioanele de refugiați români, Statul nu face nimic… Au grijă de alți refugiați și să cheltuie pentru un război al altora…
Hărți incredibile: în aceste cartiere din Londra româna este a doua cea mai vorbită limbă, după engleză

În acest context am prezentat o parte dintre masurile din programul de guvernare al Partidului Mișcarea România Suverană.

Măsuri prin care putem opri exodul românilor, măsuri prin care îi putem ajuta pe românii din străinătate să se întoarcă acasă și da, măsuri prin care să refacem economia astfel încât să rămânem o Țară suverană.

Am vorbit și despre necesitatea implicării noastră în alegerile din România, indiferent că vorbim despre alegerile locale, europene, parlamentare și prezidențiale.

Noi știm că România nu este săracă, ci doar saracită de niște incompetenți care cheltuiesc prost banii plătiți de către contribuabili în taxe și impozite.

Chiar dacă suntem departe de Țară, nu o abandonăm, rămânem alături de cei dragi și încercăm să ne întoarcem acasă. Nu ne resemnăm și suntem mai determinați decât oricând. România este a celor care o iubesc !
Un român din Marea Britanie s-a întors în România și a pornit de la zero. Acum are 200 de angajați și o frumoasă cifră de afaceri

Acum, în cel de-al 12-lea ceas, trebuie să ne implicăm tot mai mulți pentru ca România să rămână suverană! Noi, aici în străinătate, suntem doar la începutul drumului, însă îi invităm alături de noi pe toți cei care simt românește și care vor să redevină stăpâni la ei acasă !

Pentru că nu e vorba nici despre stânga și nici despre dreapta, ci despre noi și despre România!
Prea mult ne-am lăsat manipulați și dezbinați.

Acesta este comunicatul și totodată îndemnul pe care îl transmite echipa Organizației Diaspora – Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a Partidului Mișcarea România Suverană.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 3.8]

Ryanair, Wizz Air, easyJet, Jet2, TUI și British Airways. Cele mai recente reguli privind bagajele de mână.

Ryanair, Wizz Air, easyJet, Jet2, TUI și British Airways. Cele mai recente reguli privind bagajele de mână

Micii fotbaliști de la Eagles Football Academy din Londra, vacanță în România cu sprijinul Departamentului Românilor de Pretutindeni