in

Revelion cu scandal la Londra. Mai mulți români acuză: „Cea mai jalnică organizare. Nu puteai să te atingi de mâncare”

Revelion cu scandal la una dintre petrecerile românești organizate în Londra, în noaptea dintre ani.

„Eu am fost cu prietena mea și a trebuit să așteptăm o ora și patruzeci de minute sa intram”, scrie cineva pe Facebook. „Când am ajuns la masă, băuturile erau pe terminate deja. După care am fost serviți cu ceva în farfurie. Mi s-a spus ulterior cum că ar fi vorba de mâncare. Nu aveai cum sa te atingi de ea. Nu mai zic că erau trei lulele, trei surcele”, a continuat clientul nemulțumit.

Este vorba despre petrecerea de revelion organizată de compania A&A Events, în colaborare cu M&D Events. Pe pagina de Facebook a evenimentului, reprezentanta A&A, Andreea Elena, se apără: „Ne simțim obligați să aducem la cunoștința publicului larg anumite informații și lămuriri. Pentru buna desfășurare a evenimentului, A&A EVENTS a venit în sprijinul celor prezenți cu locația evenimentului, echipa de securitate, artiștii care au urcat pe scenă, aranjamentul sălii, și băuturile. DJ VAYO ni s-a alăturat, cu muzică de calitate și entertainment. Iar catering-ul a fost asigurat de către M&D EVENTS, care a oferit celor prezenți vesela, meniul (adulți și copii), tortul, prăjiturile și cafeaua”.Numai că nu doar mâncarea a fost o problemă, spune clientul revoltat: „Între timp, la scenă era un fel de orăcăială. Numai macarene și pinguini. A urmat să ajung și la toaleta bărbaților unde erau doar trei cabine înghesuite pentru 500 de persoane. În fine, eu prea pretențios!”

Cât despre meniuri, reprezentanta firmei M&D Events, Marilena Botezatu, spune că nu au fost bani de ajuns, ba mai mult, 80 de persoane ar fi fost în plus față de cele care au plătit biletul.

„Încercați să vă asumați ca ați vândut bilete extra, că meniul a costat 25 de lire din 140 și că ați vrut să mergeți pe principiul lasă bă că scoate ea ceva pe farfurie și merge și așa”. De asemenea, Marilena Botezatu, finalista ultimului sezon Chefi la Cuțite, spune că nu fost responsabilă de vesela în care s-a servit mâncarea: „Nu am fost responsabilă de veselă, furculițe, pahare, apă, băutură… și vânzarea biletelor. Doar mi s-a confirmat luni 31 decembrie că sunt 435 de persoane”.

Așadar, intrarea a fost 140 de lire de persoană, iar mâncarea trebuia să se înscrie în limita sumei de 25 de lire sterline, inclusiv tacâmurile, paharele etc, după cum spune organizatorul.

Un alt client spune că inclusiv chelnerii au avut o atitudine cel puțin ciudată: „Să vină la masă să vă spună «da ce ați venit să mâncați?»”. Cât despre open bar: „cer o sticlă de cola la o oră și mi se spune că nu mai este”.

„Vine si aperitivul nostru pe care puteam și ușor să îl fac din resturile de acasă din frigider. Iar asta am lămurit-o și cu M&D Events , cum arătau de fapt aperitivele și ce am primit eu, asta de ce? Pentru ca a fost goana după bani, s-a îngrămădit lumea pana a fost plina ochi si după au realizat hopa da stai ca nu avem de ajuns mâncare pentru toți! Dragă doamna au fost oameni care au primit aperitive refolositeee!!!”, a scris un alt participant la Revelion.

„Ne rugam la ospătari să ne aducă o furculiță, ceva, să nu mâncăm cu mâna”, a mai adăugat persoana.

„Sincer meniul a fost prea sărac pentru 140 de lire sterline, au fost cantități foarte mici, fără gust. Șampania și sucurile nu au ajuns pentru toată lumea, artificiile nu au existat. Copiii au plătit 40 de lire și au primit crenvuști și cartofi prăjiți    ”, a declarat o participantă care s-a prezentat ca Laura Popescu.

„Ți-ar fi aruncat Scărlătescu cu farfuria în cap direct. Crenvurști si cartofi prăjiți primești când mergi la Ikea, nu la revelion”, a comentat cineva pe un grup de Facebook al românilor din Marea Britanie.

„Cea mai jalnică organizare posibilă de care am avut parte până acum”, a comentat cineva.

Un client revoltat a postat și o fotografie cu aperitivul care intra în prețul de 140 de lire sterline. Reprezentanta M&D Events susține că acea farfurie nu îi aparține, ea fiind făcută la repezeală de ceilalți organizatori, atunci când și-au dat seama că este mai multă lume decât se preconizase.

„Nu ar fi trebuit să las persoane neautorizate să intre în bucătărie și să își construiască farfurii să arunce ceva la clienți acolo. Mi-au fost comandate 435 aperitive care au ieșit toate la fel”, s-a apărat Marilena Botezatu.

„500 de clienți prezenți când tu ai știut doar de 435 este ceva care nu se poate justifica, iar vina este 100% a organizatorilor și asta în mod sigur s-a făcut cu știința lor”, a mai adăugat aceasta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Belgienii, revoltați: „O Românie coruptă preia președinția UE. Motive serioase de îngrijorare”

BREAKING NEWS – Fiul șeicului terorist Abu Hamza, principalul suspect în uciderea lui Tudor Simionov