in

Un șofer de autobuz român din Londra, mesaj pentru conaționali: „Folosiți sistemul englezesc, nu pe cel românesc”


Un șofer de autobuz român din Londra, supărat pe o călătoare conațională cu el care l-a înjurat din cauză că nu a vrut să oprească după ce a plecat din stație, le transmite românilor din Londra să nu mai folosească sistemul românesc, adică înjurăturile, ci pe cel englezesc, civilizat.

Iată ce a scris pe o rețea de socializare șoferul român Șfefan Mădălin Murariu:

„Anunt de interes public pentru cei ce folosesc transportul in comun ( aka busul)!!!!!! Sunt niste reguli de bun simt pentru folosirea corecta a autobuzelor:
1. Daca vezi autobuzul dorit de la distanta, fa un semn cu mana soferului, fa un pas in fata sau ceva sa ii dai soferului de inteles ca vrei sa folosesti autobuzul respectiv si nu altul ( in special daca statia serveste mai multe rute)
2. Daca auzi sau vezi afisata statia de autobuz la care vrei sa cobori, apasa pe butonul ala rosu “STOP” din timp, sa stie soferul ca vrei sa cobori la urmatoarea si sa ajusteze viteza autobuzului pentru oprire.

Daca nu ai facut nici una din cele doua si soferul nu are alt motiv sa opreasca in statie te rog nu te supara daca autobuzul trece de statia dorita de tine fara sa opreasca.

Ii multumesc doamnei/domnisoarei pentru “urarile” de bine dupa ce s-a trezit sa apese butonul “Stop” cand plecam din statie si nu a mai apucat sa coboare la statia dorita.
Va rog folositi “sistemul englezesc” mentionat mai devreme ca nici noi nu vrem sa folosim “sistemul romanesc” ( aka injuraturile)

Semnat
Fraierul de sofer.”

Snopite în bătaie, într-un autobuz în Londra: ”Ne-au cerut să ne sărutăm şi ei să se uite cum o facem, am refuzat”
Jeremy Hunt: Brexit-ul va avea loc pe 31 octombrie. Cu sau fără acord

Milionar britanic, recompensă de 10.000 de lire sterline pentru prinderea hoțului „ROMÂN” care i-a spart casa